Túl reagálom, mint fültanú?
"Anya, örülök, hogy boldogok vagytok, de légyszi a szexuális életet vegyétek kicsit halkabbra, mert állandóan hallom."
Vagy hallgass zenét fülessel, ha elkezdik, tekerd fel a hangerőt a tévén, ilyenek.
Vagy pedig vicceld meg: hívj át egy srácot, lehet csak egy sima barátod is, majd csukott ajtó mögött játsszátok le jó hangosan egy szexjelenet hangját. Majd nézzétek meg a reakcióját utólag.
Furák a válaszok. Szerintem bunkóság hangosan szexelni, hogyha más is van a lakásban, és hallhatja. Nem tudják befogni egy kicsit? Nekünk is ovisunk van, nem halok bele, hogy nem nyerítek szex közben.
Kérdező, nem tudom, hogy adtad elő. Lehet, hogy ha nagyon tele volt már vele a hócipőd, akkor sértően tört ki belőled a dolog. De amúgy tényleg megtehetnék ezt a szívességet. Ha nekik kéne téged hallgatniuk, ők sem mosolyogva feküdnének a másik szobában, hogy "ó, hallgasd csak, milyen boldog! 🥲"
Nem értem, mi a bajod, őszintén.
Gondolom nem nyitott ajtónál tolják, vagy anyád nem sikítozik közben a szex meg, bármennyire igyekszel halkan csinálni, hangokkal jár.
Ez van, nem kell ráfigylni, beteszel egy zenét, de nehogy már az ember a SAJÁT lakásában ne tehessen, amit akar, mert a 24 évesen is nála héderelő gyereke szóvá teszi. Bocs, de ez nonszensz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!