Miért nem szeret a saját anyám?
Figyelt kérdés
Én próbálok a kedvében járni, de ő mindig haragszik rám. Amikor nem jól vagyok akkor haragszik rám leginkább és olyankor szokott hibáztatni. Kérdeztem már tőle, hogy miért haragszik, de nem akar beszélni róla.
Most meg el is utazott itthonról ahogy rosszul lettem.
Próbáltam hívni telefonon de nem veszi fel.
Én szeretem anyámat.
Miért haragudhat rám ennyire?
Vagy bennem van a hiba?
Mit tegyek, hogy szeressen?
2023. jún. 9. 04:57
11/16 anonim válasza:
1-es kèpzeld az ilyen szülővel sokszor nem tud egy gyerek mit kezdeni mèg ismitcsinàljon alàzza meg sajàt magàt szalutàljon neki !?Úgy hogy semmibe veszi az anyja .Nem gunyolodni kène .
12/16 anonim válasza:
Nyugi szeret ő tégedet csakhát màr idős és lehet valami bántja.
13/16 anonim válasza:
12. Aranyos vagy, de szerintem ennél többről van szó sajnos.
14/16 Valami Debil gyerek válasza:
Nem tudom hogy tettél-e valamit ellene, egyes szülők egyszerűen nem úgy állnak hozzá egy gyerekükhöz ahogyan kellene, ha sokáig nem változik ez a helyzet akkor beszélj róla apukádnak közeli barátaidnak, hátha tudnak segíteni valahogy
15/16 anonim válasza:
Egy ilyen egyoldalú elmondás alapján nem lehet objektív választ adni.
16/16 A kérdező kommentje:
Beszéltem már apámmal, de ő sem tudja. Ha tettem volna valalmit érteném hogy miért haragszik, de nem tudom.
2023. júl. 1. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!