Miért nem szeret a saját anyám ?
Én próbálok a kedvében járni, de mindig haragszik rám. Én megkérdeztem, hogy miért haragszik, de nem beszél róla. És amikor megbetegszek azt mondja hogy én tehetek mindenről, hogy beteg lettem. Szívgörcsöm , derék becsípődésem is van. Most el is ment itthonról pár napja.
Miért haragudhat rám ennyire?
Én szeretem őtet nem szeretném, hogy haragudjon rám.
Mit tegyek, hogy szeressen engem?
Én tettem valami rosszat, nem tudom miért nem szeret?
Az anyád olyan ember aki megszült, megkapta utánad az elérhető támogatásokat, most hogy nem vagy hasznára már csak annyit akar, hogy tűnj el az életéből
Honnan tudom, hogy ez van? Az én anyám pont ilyen. De sose kérdeztem, hogy miért ilyen, egyszerűen nem foglalkoztam vele. A helyzetem annyival volt egyszerűbb, hogy nem nevelt, így nem kellett vele napi szinten érintkeznem.
Sajnos nem minden nő való anyának. Attól, hogy megszült nem alakult ki nála ez az egész dolog.
Gondolom ez régebb óta tart, hogy ezt érzed vele kapcsolatban.
Jó tanács, fogadd el, hogy ilyen és ne magadat keserítsd meg emiatt.
A családban csak van olyan akitől megkaphatsz minden szeretet, és törődést :)
Nekem nincs feltétlen ilyen sarkos tippem, hogy nem kívánt gyerek, meg hasonló
Az én anyám is becsülettel felnevelt sok szeretetben
de egy dolgot sehogy sem tud feldolgozni: azt, hogy felnőttem és kirepültem. Lehet, hogy az eszével tudja, hogy ez a normális, de az (amúgy is elég labilis) érzelmi világa mindent úgy él meg, hogy én vagyok az önző hálátlan disznó, aki jól otthagyta őt, aztán ez sajnos károsabbnál károsabb viselkedésformákat hoz ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!