Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem szeret a saját anyám ?

Miért nem szeret a saját anyám ?

Figyelt kérdés

Én próbálok a kedvében járni, de mindig haragszik rám. Én megkérdeztem, hogy miért haragszik, de nem beszél róla. És amikor megbetegszek azt mondja hogy én tehetek mindenről, hogy beteg lettem. Szívgörcsöm , derék becsípődésem is van. Most el is ment itthonról pár napja.

Miért haragudhat rám ennyire?

Én szeretem őtet nem szeretném, hogy haragudjon rám.

Mit tegyek, hogy szeressen engem?

Én tettem valami rosszat, nem tudom miért nem szeret?

2022. dec. 20. 10:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

Az anyád olyan ember aki megszült, megkapta utánad az elérhető támogatásokat, most hogy nem vagy hasznára már csak annyit akar, hogy tűnj el az életéből

Honnan tudom, hogy ez van? Az én anyám pont ilyen. De sose kérdeztem, hogy miért ilyen, egyszerűen nem foglalkoztam vele. A helyzetem annyival volt egyszerűbb, hogy nem nevelt, így nem kellett vele napi szinten érintkeznem.

2022. dec. 20. 11:09
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Én határozottan elbeszélgetnék vele erről, hátha találunk valami megoldást. De valószínűleg sérült személyiség és nem fogsz vele tudni normális eszmecserét folytatni, hanem csak köpködni fog. Mennyi idős vagy? Én úgy gondolom, hogy nem kötelező a családhoz ragaszkodni ha csak ártanak nekem. Ha egy anya szeretetét ki kell harcolni, az nem anya. Hanem egy s.ggfej(bocsi)
2022. dec. 20. 11:17
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
Hány évesek vagytok egyáltalán?
2022. dec. 20. 11:20
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos nem minden nő való anyának. Attól, hogy megszült nem alakult ki nála ez az egész dolog.

Gondolom ez régebb óta tart, hogy ezt érzed vele kapcsolatban.

Jó tanács, fogadd el, hogy ilyen és ne magadat keserítsd meg emiatt.

A családban csak van olyan akitől megkaphatsz minden szeretet, és törődést :)

2022. dec. 20. 11:46
 5/11 anonim ***** válasza:
13%
Nem lehet, hogy esetleg te is hibás vagy? De te biztosan mindig elmosogatsz, elpakolsz magad után, nem hagyod szanaszét a dolgaidat, nem játszol egész nap valami hülye játékkal!
2022. dec. 20. 11:58
 6/11 anonim válasza:
42%
A fidesz miatt, manapság 100 ezer számra születnek a nem kivánt gyerekek, mivel csak gyerek vállalásával lehet lakáshoz jutni. És ez ide vezet.
2022. dec. 20. 12:14
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
Igen, a fidesz tehet arról, hogy már 8 milliárd ember él a földön...
2022. dec. 20. 12:38
 8/11 anonim ***** válasza:
62%
Azt teheted te is, és mindenki más is, hogy ha egy nő azt mondja, hogy nem akar gyereket, akkor nem kezditek el terrorizálni meg győzködni, hogy de de de, mert ez lesz a vége.
2022. dec. 20. 13:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Pontos választ adni erre csak ö tudna.
2022. dec. 20. 16:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs feltétlen ilyen sarkos tippem, hogy nem kívánt gyerek, meg hasonló

Az én anyám is becsülettel felnevelt sok szeretetben

de egy dolgot sehogy sem tud feldolgozni: azt, hogy felnőttem és kirepültem. Lehet, hogy az eszével tudja, hogy ez a normális, de az (amúgy is elég labilis) érzelmi világa mindent úgy él meg, hogy én vagyok az önző hálátlan disznó, aki jól otthagyta őt, aztán ez sajnos károsabbnál károsabb viselkedésformákat hoz ki belőle.

2022. dec. 20. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!