Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem szeret a saját anyám ?

Miért nem szeret a saját anyám ?

Figyelt kérdés

Én próbálok a kedvében járni, de mindig haragszik rám. Én megkérdeztem, hogy miért haragszik, de nem beszél róla. És amikor megbetegszek azt mondja hogy én tehetek mindenről, hogy beteg lettem. Szívgörcsöm , derék becsípődésem is van. Most el is ment itthonról pár napja.

Miért haragudhat rám ennyire?

Én szeretem őtet nem szeretném, hogy haragudjon rám.

Mit tegyek, hogy szeressen engem?

Én tettem valami rosszat, nem tudom miért nem szeret?

2022. dec. 20. 10:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk is hasonló helyzet volt 15 éves koromig. Aztán kérdőre vontam panaszosan: miért? Attól fogva TÚL ÖNFELÁLDOZÓAN(!) kezdett el újra szeretni.

Végül a SAJÁT ANYJA(!) bántalmazta halálra. Megvédeni nem lehetett. (Mellettem állt Valaki, amíg ez a szörnyűség zajlott, különben teljesen becsavarodtam volna.)

A közigazgatási szünet lejártával menj el a családsegítő szolgálathoz Kérdező és ott kérjél családterápiás foglalkozást. Amíg mindketten nem károsodtok egészségileg egyre jobban.

A GYÁMÜGGYEL NAGYON VIGYÁZZATOK(!)

2022. dec. 21. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!