Hogyan mondjam meg anyunak hogy szőrteleníteni szeretnék?
Ugyanúgy ahogy itt összeszedted az érveket, ezt el tudod mondani neki is. Ha ő is szőrtelenít mindenhol mert "elvárás", nálad is meg tudja/fogja/kell értenie, hogy már téged is zavar vagy esetleg csúfolnak is miatta.
Mi rossz történhet? Ha megtiltja, akkor is megcsinálod titokban. Nincs vesztenivalód, a szőr pedig úgyis visszanő, nem tudsz helyrehozhatatlan "kárt" okozni.
Kerd meg,h vegyen epilatort neked.
En tudi onkent ajanlanam fel es megtanutanalak ra hasznalni min 12 evesen,h ne egjen a fejed a tobbi baratod elott a szorok miatt.
Én a gyantázást tartom a legpraktikusabbnak. Több időd van kiélvezni a szőrtelenséget. Borotvánál már másnal borostás. Azt nem tudom hány éves vagy, ha nagyon fiatal, akkor érdemes egy kis területen kipróbálni a gyantát hogy egyáltalán bírod e a vele járó fájdalmat.
Mond el neki is, amiket itt leírtál. Jön a nyár és szeretnéd ha szőrtelen lenne a lábad, hónaljad. Neked ez így jobban tetszene, illetve komfortosabb is lenne egyben.
Nekem jó a borotva is.
Elé állsz és közlöd vele... "anyukám, szőrteleníteni szeretnék".
Ha van zsebpénzed vegyèl borotvát. A lidlben van 5 pengés (kb 2000 ft), hozzá pedig pótfejeket tudsz venni, 3 darabosat. Nagyon jó, jo áron is van, sokáig bírja. Ha az internetet egyedül használhatod akkor a borotvát is..
Arra vigyázz hogy mindig sîkos legyen a bőrfelület és óvatosan borotválkozz. Csak lassan, nyugodtan, mert megvághatod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!