Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam meg anyunak...

Hogyan mondjam meg anyunak hogy szőrteleníteni szeretnék?

Figyelt kérdés
Hamarosan itt a nyár és szeretném majd sokszor rövid gatyát hordani de nem tudok mert szőrös a lábam. Anyával erről még nem igazán beszéltünk. Még csak titokban borotváltam a hónaljam de az hamar vissza nő és több. Én a gyantázásra gondoltam de elsőre lehet hogy túlzásnak fogja találni. Szerintetek? Mit mondjak? Hogy hozzam fel? Borotva vagy gyanta nektek? Mit ajánlotok elsőre? Kérlek csak normálisakat írjatok.

2023. jún. 8. 18:33
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Miért kellene megmondani neki? Leszeded a szőrt és kész.
2023. jún. 8. 18:42
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Ugyanúgy ahogy itt összeszedted az érveket, ezt el tudod mondani neki is. Ha ő is szőrtelenít mindenhol mert "elvárás", nálad is meg tudja/fogja/kell értenie, hogy már téged is zavar vagy esetleg csúfolnak is miatta.

Mi rossz történhet? Ha megtiltja, akkor is megcsinálod titokban. Nincs vesztenivalód, a szőr pedig úgyis visszanő, nem tudsz helyrehozhatatlan "kárt" okozni.

2023. jún. 8. 18:43
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
Ha rákérdez, hogy borotválod-e, mondd, hogy igen. Ennyi.
2023. jún. 8. 19:55
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Kerd meg,h vegyen epilatort neked.

En tudi onkent ajanlanam fel es megtanutanalak ra hasznalni min 12 evesen,h ne egjen a fejed a tobbi baratod elott a szorok miatt.

2023. jún. 9. 00:39
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

Én a gyantázást tartom a legpraktikusabbnak. Több időd van kiélvezni a szőrtelenséget. Borotvánál már másnal borostás. Azt nem tudom hány éves vagy, ha nagyon fiatal, akkor érdemes egy kis területen kipróbálni a gyantát hogy egyáltalán bírod e a vele járó fájdalmat.

Mond el neki is, amiket itt leírtál. Jön a nyár és szeretnéd ha szőrtelen lenne a lábad, hónaljad. Neked ez így jobban tetszene, illetve komfortosabb is lenne egyben.

2023. jún. 9. 00:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jó a borotva is.

Elé állsz és közlöd vele... "anyukám, szőrteleníteni szeretnék".

2023. jún. 9. 01:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
De minek ezt bejelenteni??? A hónaljadhoz se kértél engedélyt, a lábadhoz se kell. Húzd le róla a szőrt és ennyi. Ha észreveszi, megmondod, igen, szőrös volt, nyár van, leborotváltad.
2023. jún. 9. 09:30
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
Miért kéne ezt elmondani neki? Veszel egy borotvat és leborotvalod
2023. jún. 9. 14:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha van zsebpénzed vegyèl borotvát. A lidlben van 5 pengés (kb 2000 ft), hozzá pedig pótfejeket tudsz venni, 3 darabosat. Nagyon jó, jo áron is van, sokáig bírja. Ha az internetet egyedül használhatod akkor a borotvát is..

Arra vigyázz hogy mindig sîkos legyen a bőrfelület és óvatosan borotválkozz. Csak lassan, nyugodtan, mert megvághatod magad.

2023. jún. 9. 14:26
 10/10 anonim ***** válasza:
62%
A gyantázáshoz vissza k3ll növeszd a szőrt, nem praktikus
2023. jún. 9. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!