Oké, szerintem nem jó kategóriába raktam. Na de hogy mondjam el ezt anyunak?
Nézd, nem lebeszélni akarlak, de jól gondold meg a borotvát. Ha elkezded sokkal erősebb szőrszálak fognak nőni, és ahol eddig egy szál volt, ott két-három szál is ki fog jönni egyszerre.
Ha szőrteleníteni akarsz a gyanta jobb megoldás, habár én kikérném egy kozmetikus véleményét, mert ha csak kis pihe szőreid vannak azt tiszta hülyeség leszedni ez az én véleményem.
Viszont, ha erősebbek, és téged zavar vegyél hideg gyanta csíkokat, pofon egyszerű használni. Illetve van egy jó megoldás még a cukorgyanta ezt otthon is elkészítheted, íme a receptem:
Egy pohár cukor, egy kis kanál só. Egy citrom leve ( ha nagy a citrom a fele) egy pici víz.
Az egészet összefőzöd, addig, amíg a színe nem változik, gyömbér színre. Én egy lapos jénai tálcán szoktam bevizezni és ráöntöm ezt főz ételt,amikor kicsit kihűlt kézzel lehet gyurmázni.
Hogy használd? Vegyél a kezedbe egy diónyit a masszából, a szőrnövekedéssel ellentétes irányba kell felkenni és a szőrnövekedéssel megegyező irányba letépni egy határozott mozdulattal. Nagyon jó működik és nagyon olcsó :)
Ha az embernek szőrösödik a lába úgysincs mit tenni,én mindenesetre megmaradok a női borotvánál,egy perc,nem fájdalmas és kész,bármelyik Rossmannban és DM-ben vehetsz,nem kell hozzá anyu sem.
Nálam olyan,mint a fogmosás mindennapos.Én mindenestre bekenem előtte testápolóval a lábam,nehogy felsértse a borotva és úgy tök jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!