Oké, szerintem nem jó kategóriába raktam. Na de hogy mondjam el ezt anyunak?
"Nézd, nem lebeszélni akarlak, de jól gondold meg a borotvát. Ha elkezded sokkal erősebb szőrszálak fognak nőni, és ahol eddig egy szál volt, ott két-három szál is ki fog jönni egyszerre."
Ez hülyeség. Mégis hogy változtatná a szőrök számát az, hogy levágod őket? Én soha életemben nem használtam mást a lábamon borotván kívül, és vannak olyan részek, ahol már nem is nő szőr. Konkrétan kopasz foltok lettek a lábamon.
Egyetértek előttem szólóval,ez a nagyanyáink mániája volt ez,de,mint sok ostobaság ez sem jött be a 9-es borotvás beíró vagyok,nekem is az évek múltával csak kopott,a barátnőm pedig már meg is bánta az intim részek leborotválást,mert már alig nő neki vissza.
Ilyenkor a kamaszkor miatt fog egy darabig erősödni nem a borotva miatt.
Hát akkor szerencsések vagytok és különlegesek. Én a tinikor után borotváltam, bár ne tettem volna. Azóta bizony sokkal erősebb szőrszálak nőttek vissza.
Azonkívül két naponta kellett csinálni, mert szúrt és olyan borostás volt, mint a férfiak arca. Szerintem undorító. De ez az én véleményem és tapasztalatom a borotvával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!