Mit szólnátok ha a lányotok külföldön összejönne egy négerrel, és hazaállítana vele?
A volt férjem pont afrikai, másoddiplomázni jött Budapestre anno és tanult, szorgalmas ember a mai napig (és nem tartózkodási engedélyért házasodtunk)- a családja is tanult, kultúrált, a közös gyerekünk kettős állampolgár, a másik hazájában a óceán partján lévő jobb fővárosi kerületben 3 éve épült családi házunk fele az övé, jogilag én képviselem őt (én rendelkezem a gyerek tulajdonjogával 21 éves koráig) odaát is, mert a volt férjemmel jópár év után normálisan elváltunk (nyilván nem a bőrszíne vagy a lustasága miatt), a gyerek velem él- és ezt a másik ország, volt apósom, anyósom is elismeri és tiszteletben tartja. Velük is normális a kapcsolatunk a mai napig.
Afrika egészen nagy kontinens, Európánál jóval nagyobb, vagy 360 féle nyelvvel, kultúrával- nagyon sokféle ember lakja mentalitásban, vallását társadalmi státusát tekintve és kinézetre is… nagyon buta, aki gyapotszedőzik.
A hiedelmekkel ellentétben elenyészően kevés migráns jön pont hozzánk Afrikából (depláne a Szaharától délebbre fekvő országokból)- vannak azért jobb helyek is, ahová mehetnek… és a legtöbb nem a dél-kelet ázsiai vagy mongol vendégmunkások szintjén van, hanem egyetemre jönnek vagy sportolók… de mindenki úgy gyűlölködik, ahogy akar.
Bennünket mindenütt elfogadnak, nem “ég a pofám” sem a félvér fiam, sem az apja miatt céges rendezvényen vagy a gyerek sulijában sem :D
30. Válaszoló- 29. Vagyok- mondjuk 40 feletti, ha esetleg nekem (is) címezted ezt az ukrán egyetemeset… hát nem… mindegy is.
Sajnálatos a saját rossz tapasztalatod a téged kihasználó férfiakról… hát választani is tudni kell és csak azt lehet kihasználni, lehúzni, aki hagyja magát- de ilyen miatt egy egész kontinensnyi emberre ezt kivetíteni… hát elég erős előítélet, de ez is a te dolgod.
Szomorú ez és nyilván VANNAK naplopók, bűnözők és minden más társadalmi deviancia is a feketék között is, nem is kérdés- de legalább ennyi, sőt több normális is akad. Egy korrekt, mérsékelt, nem uszító hozzáállást, gondolkodásmódot szerintem mindenki megérdemel… ha meg nem szolgál rá a pozitív hozzáállásra, akkor az az egy, konkrét ember a lusta, naplopó és minden más, nem egy egész nemzet vagy kontinens.
(Meg sem merem említeni, hogy bizony normális értékrendű, jó szívű, jól szituált, gazdag, képzett emberek is “termelődnek” más kontinenseken is… :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!