Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok ha a lányotok...

Mit szólnátok ha a lányotok külföldön összejönne egy négerrel, és hazaállítana vele?

Figyelt kérdés
Az illető Afrikában született, de több mint 10 éve Európában él, európai egyetemre jár, mostmár vízum nélkül maradhat Európában, tehát nem a vízum miatt akar magának feleséget.

2023. jún. 4. 11:13
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
23%
13. Hát hogy jó európai legyek és kövessem az eu értékrendjét, azért még egy két dolog érdekelne előtt! Tehát a néger pasi az férfi vagy nő? Szóval nőből átoperáltatott férfi, vagy férfi aki férfi, vagy férfinek született nő? A lányom neme változó, mikor milyen hatások érik. Aztán hogy a néger pasi lmbtq aktivista, vagy csak szimplán woke hívő? Jár rendesen a prájdra? Szóval ezeket még előtte jó volna tisztázni! Abban biztos vagyok hogy az európai kultúra megmentői az afrikai négerek, talpig becsületes tanult emberek, arisztokrata életvitellel. Szóval ezért nincs is okom aggódni!
2023. jún. 4. 14:07
 22/59 anonim ***** válasza:
61%
21-es, csak nem Bayer Zsoltot tisztelhetjük személyedben? :)
2023. jún. 4. 14:08
 23/59 anonim ***** válasza:
26%
22. Csak nem. Volt közöm elég sok nációhoz az életben, majd én eldöntöm ezek alapján hogy kikkel szimpatizálok, és kiktől tartom távol magam. Baj? Vagy a gyk a 444 meg a telex fiók-fóruma, keresztezve egy kis partizánnal? Ha már annyira szimpatikus neked az idegen kultúra, akkor irány Ózd, nem is kell messzire menni. Azt is tudom, hogy a kérdéshez tartozó más etnikumok tagjai csupa szív emberek, tanultak, dolgoznak és hasznos tagjai a társadalomnak. Mind mind. A fehér magyarok meg mind erőszakosak, ami persze csak később derül ki, a négerek soha nem lennének ilyenek. Kicsit nyugatabbra van bőven választék belőlük, javaslom Marseille-t, Lyon-t. Nekem volt szerencsém pár évig élni ott, maradandó nyomokat hagyott bennem az a kultúra. Baj? Nem kell elfogadni, nyugodtan le lehet pontozni, igazából tökéletesen mutatja az eu értékrend válságát és a tömény hazugságot amivel etetik az embereket. Az idő majd mindent bizonyít, ne feledd! Ettől függetlenül bárki lánya lehet négerekkel, félre ne érts engem nem zavar. Az meg hogy én mit mondok a sajátoménak, az meg téged ne érdekeljen.
2023. jún. 4. 14:17
 24/59 anonim ***** válasza:
9%
Gyurcsany hazudott
2023. jún. 4. 14:30
 25/59 anonim ***** válasza:
34%
Mi kize ennek az eu ertelrendjehez? A rasszizmus sehol sem divat. Ostoba prolik rasszistak csak
2023. jún. 4. 14:31
 26/59 anonim ***** válasza:
27%
25. Fura, de miért mindig a fehér ember a rasszista? Egyébként ne keverd a rasszizmust az egészséges önvédelmi mechanizmussal. Tudom, tudom, csak a buta prolik... Felőlem 500 féle rassz is élhet ezen a bolygón, még kíváncsi is vagyok rájuk, de ne nekem kelljen már erőszakkal hozzájuk alkalmazkodni, mert a hozzád hasonló ejrópér emberek ezt mondják. Te és a hozzád hasonlók az evolúció során életképtelen leszel hosszútávon. A természet nem a behódolást hanem az alkalmazkodóképességet részesíti előnyben. Ami ma nyugaton megy, azt jobb helyeken genocídiumnak minősítik. Amig te és a kultur társaid nem vállalnak gyereket, addig az afrikai meg az arab inváziós erők 4-8 gyerek között vállalnak utódot. A többi már csak matek. Majd csak várjátok ki a csattanót, de azt is el tudom képzelni hogy nektek a valóság testidegen. Egy jó példa az unokatesóm, aki köpködve és fikázva kiment londonba. Majs egy év múlva még jobban fikázta az országot és az itt élő embereket hozzád hasonlóan ócska bunkó primitív lóháton élő mongoloknak nevezte. Imádta, sőt követendőnek tartotta hogy az egyik szomszédja pakisztáni, a másik kameruni, volt ott ceyloni is, meg marokkói. Hmmmm, ez az igaz multikulti, csupa érdekes ember! Én nem szóltam semmit. Majd tavaly hazaköltözött hogy neki ebből elege van, de nem is merte részletezni! Én vagy 10 évet életem külföldön, elég sok helyen megfordultam. Aztán ma már baromi jól érzem magam a saját nemzetem körében, van egy farmom, és önellátó lettem. Mint mondtam engem nem zavar hogy te mit és hogyan látsz vagy gondolsz, de a tapasztalatomat ne akard már felülbírálni meg minősíteni. Inkább örülj, hogy nektek több jut! :)
2023. jún. 4. 14:50
 27/59 anonim ***** válasza:
74%
Ha boldogok, ámen.
2023. jún. 4. 15:21
 28/59 anonim ***** válasza:
63%

A volt férjem pont afrikai, másoddiplomázni jött Budapestre anno és tanult, szorgalmas ember a mai napig (és nem tartózkodási engedélyért házasodtunk)- a családja is tanult, kultúrált, a közös gyerekünk kettős állampolgár, a másik hazájában a óceán partján lévő jobb fővárosi kerületben 3 éve épült családi házunk fele az övé, jogilag én képviselem őt (én rendelkezem a gyerek tulajdonjogával 21 éves koráig) odaát is, mert a volt férjemmel jópár év után normálisan elváltunk (nyilván nem a bőrszíne vagy a lustasága miatt), a gyerek velem él- és ezt a másik ország, volt apósom, anyósom is elismeri és tiszteletben tartja. Velük is normális a kapcsolatunk a mai napig.

Afrika egészen nagy kontinens, Európánál jóval nagyobb, vagy 360 féle nyelvvel, kultúrával- nagyon sokféle ember lakja mentalitásban, vallását társadalmi státusát tekintve és kinézetre is… nagyon buta, aki gyapotszedőzik.

A hiedelmekkel ellentétben elenyészően kevés migráns jön pont hozzánk Afrikából (depláne a Szaharától délebbre fekvő országokból)- vannak azért jobb helyek is, ahová mehetnek… és a legtöbb nem a dél-kelet ázsiai vagy mongol vendégmunkások szintjén van, hanem egyetemre jönnek vagy sportolók… de mindenki úgy gyűlölködik, ahogy akar.

Bennünket mindenütt elfogadnak, nem “ég a pofám” sem a félvér fiam, sem az apja miatt céges rendezvényen vagy a gyerek sulijában sem :D

2023. jún. 4. 16:01
 29/59 anonim ***** válasza:
74%
Mondd, hogy nem Ukrajnából települt át az az afrikai srác a háború miatt. Rengetegen jöttek onnan, de Ukrajna lerakóhelye volt a legsemmirekellőbb harmadik világbeli egyedeknek, akik alibi egyetemekre beiratkozva lopták a napot, meg ilyen tessék-lássék alkalmi munkákkal éltek a szociális ellátórendszeren. Ők azok akik Európába vágytak de egy EU-s országba sem jutottak be ezért jobb híján maradt Ukrajna. A háború meg csak kapóra jött nekik, hogy végre ‘bemenekülhetnek‘ az EU területére és ezek évek óta EU-s országokban tengődnek akár úgy hogy egy napot sem dolgoztak azóta, jobb vágású fiatal afrikai férfiak egyébként pont ilyen naiv lányokkal tartatják el magukat előrántva a menekültkártyát, eljátszva mennyire keresik a munkát csak akadályba ütköznek mindenhol. Az mindegy ha a lány észhez kap 4-5 hónap után addig is valaki eltartotta, majd szerez utána másikat. Ezt saját tapasztalat nyomán mondom a menekültekkel.
2023. jún. 4. 16:04
 30/59 anonim ***** válasza:
75%

30. Válaszoló- 29. Vagyok- mondjuk 40 feletti, ha esetleg nekem (is) címezted ezt az ukrán egyetemeset… hát nem… mindegy is.

Sajnálatos a saját rossz tapasztalatod a téged kihasználó férfiakról… hát választani is tudni kell és csak azt lehet kihasználni, lehúzni, aki hagyja magát- de ilyen miatt egy egész kontinensnyi emberre ezt kivetíteni… hát elég erős előítélet, de ez is a te dolgod.

Szomorú ez és nyilván VANNAK naplopók, bűnözők és minden más társadalmi deviancia is a feketék között is, nem is kérdés- de legalább ennyi, sőt több normális is akad. Egy korrekt, mérsékelt, nem uszító hozzáállást, gondolkodásmódot szerintem mindenki megérdemel… ha meg nem szolgál rá a pozitív hozzáállásra, akkor az az egy, konkrét ember a lusta, naplopó és minden más, nem egy egész nemzet vagy kontinens.

(Meg sem merem említeni, hogy bizony normális értékrendű, jó szívű, jól szituált, gazdag, képzett emberek is “termelődnek” más kontinenseken is… :D )

2023. jún. 4. 18:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!