Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párotok hazaállítana egy doboz kiscicával?
Ez nem történne meg. Annyi állatunk van, köztük macskák, hogy már nem tudunk többet bevállalni. Ráadásul a nagy macskáink nagyon bizalmatlanok az idegen macskákkal, nem valószínű, hogy elfogadnák őket.
Ha találnánk kiscicákat, vagy szólnánk az állatvédőknek, vagy megpróbálnánk gazdit keresni nekik.
Mint az elso!!!! Teljesen.
En felesegen is ilyen. Minden allatot haza hozna!
hát mi még nem együtt élünk, náluk van macska szerintem ott nem lenne gond...
de nálunk esélytelen, a macska a domináns a tacskót és a 2 farkaskutyát és megrendszabályozta :D egyszer jött be idegen macska hát elég durván neki esett, a szomszéd kutyája a mi kutyánkkal vitatkozott odament a kacska pofán vágta a mi kutyánkat aztán kapálózott, hogy a szomszédét is pofán vágja :D nőstény macska, de nagyon harcias és védi a területét...nálunk a macska megölné őket, jó pár hörcsög és kiscica szárad a lelkén, persze a kiscicák "balesetben" hunytak el...gyanús balesetek...
22F
Rendkívüli felelőtlenség lenne, ugyanis ennyi cicát (jól) etetni és ellátni nem kis költség. Az ivartalanításról nem is beszélve.
De gazdit keresni mindenképp segítenék, és büszke lennék, hogy nem hagyta magukra őket.
A kettőnk kapcsolatában sajnos én vagyok az, aki hajlamos doboznyi kiscicákat hazahozni... Én nagyon megörülnék neki, hogy ilyet tett, és igyekeznék rávenni, hogy mindet megtartsuk. Sajnos 5-6 hetes kiscicáknak az anyjuk nélkül nehezebb meglenniük, mert igen, már nem szopiznak, tehát túlélnek, de még egyszer ennyi kellene ahhoz, hogy meg is nevelődjenek- alomhasználat, karmolás-harapás, bizalom, kötődési mintázatok, alap szocializációs dolgok, amikre az anyjuk neveli. Nem véletlenül adják kicsit felelősebb emberek a kölyökcicákat 12 hetesen (vagy idősebbként).
De ha már így alakult :D kicsit bajos lenne 4-5 cicát nevelgetnem, de végülis... Sajnos a lakás kicsi ennyi állathoz, valószínűleg a párom csak átmeneti otthonként hozná ide őket, de akkor is. Én nagyon meg akarnám őket tartani, beleszeretnék mindbe, mire elviszik a nagyobb részét, és sírnék, hogy nem maradhattak itt.
Ha nem lenne párom, én az a tipikus macskás öregasszony típussá nőném ki magam, aki az üres lakásba is hordja a doboznyi macskákat. Sajnos nem üres a lakás, van itt egy férfiember, aki kicsit visszaránt a realitás talajára. Így nincs 100 macskám, csak egy. Az is "akart" cica, akit tudatosan választottunk ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!