Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell így kiakadni azon,...

Miért kell így kiakadni azon, hogy szó nélkül mentem el? 20l

Figyelt kérdés

Az elmúlt három hétben volt egy nagyon jó barátnőm esküvője, ám az egy hétfői napra esett. Amikor elújságoltam a meghívást anyámnak, rendesen megtiltotta, hogy menjek, mert hétfőre esik, nekem aznap óráim vannak az egyetemen. Meg úgy se menjek, ha az óráim után indulok, mert úgy már minek, hülyeség, meg amúgyis nekem másnap órám van.

Aztán így nem beszéltünk róla. Én végülis a szertartásra nem tudtam elmenni, mert zh-im voltak, de a késő délutáni ünneplésre oda tudtam érni. Én ezt nem említettem anyámnak, mert csak a vita lett volna belőle, full felesleges, amúgy is végül nem tudtam otthonról menni, a koliból mentem, fel se tűnt neki.

Ma meg így megkérdezi, hogy voltunk-e az esküvőn (én, meg a közös barátok). Nekem meg így atfutott a fejemben, hogy vagy spontán beugrott neki, vagy lehet látott valami fb-n megosztott fotón, szóval gondoltam nem tagadom le, hogy ott voltam, szóval mondom igen, elmentem, de csak az óráim után.

Erre nekemállt veszekedni, ilyen passzív-agresszívan hogy én ezt egy szóval nem mondtam neki, teljesen fel volt háborodva, meg mi az, hogy ha ő nem kérdezi, akkor én el se mondom neki.

2023. jún. 1. 19:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
92%
Emlékszem a korábbi kérdéseidre. Szerintem ott is megbeszéltük már, hogy anyádnál nincs minden rendben az emeleten. Tudod hogy milyen, minek foglalkozol vele? Nem fog megváltozni.
2023. jún. 1. 19:20
 2/27 anonim ***** válasza:
86%

Sajnalom kerdezo az elethelyzeted, de neked nincsenek barataid, akiknek panaszkodhatnal?

Gyakorin mar nem tudunk neked segiteni, igazabol nem is lehet, ezt a kapcsolat lazitasa es a koltozes fogja megoldani, mas nem.

Ezredik kerdesed. Anyad kattant, oke, vagjuk. De ez igy ennyi.

2023. jún. 1. 19:25
 3/27 anonim ***** válasza:
17%
Hol van apád ?
2023. jún. 1. 19:36
 4/27 anonim ***** válasza:
90%

20 éves vagy és anyád beleszól az életedbe?

Ne hagyd, felnőtt nő vagy.

2023. jún. 1. 19:47
 5/27 anonim ***** válasza:
98%
Nem kelle zen kiakadni, nála nem minden okés.
2023. jún. 1. 20:00
 6/27 anonim ***** válasza:
86%
És most mit szeretnél hallani, amit az eredeti kérdésnél még nem olvastál?
2023. jún. 1. 20:06
 7/27 anonim ***** válasza:
97%

Koleszban laksz, használd ki.

Anyádnak arról se kellett volna tudnia, hogy egyáltalán meghívást kaptál arra az esküvőre.

2023. jún. 1. 20:43
 8/27 anonim ***** válasza:
91%
Nem hiszitek el, de ugyanezt a kérdést ÉVEKKEL EZELŐTT is kiírta. Keressetek rá! Ott lesz, majdnem szó szerint.
2023. jún. 2. 00:59
 9/27 anonim ***** válasza:
90%
Évekkel ezelôtt biztos egy másik barátnôje házasodott :)
2023. jún. 2. 01:46
 10/27 anonim ***** válasza:
82%
Évekkel ezelőtt érthető lett volna, hogy a muter hisztizik, de most állítólag már 20 éves.:)
2023. jún. 2. 04:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!