Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell kiakadnia anyámnak...

Miért kell kiakadnia anyámnak azon, hogy néha "pasival alszom egy szobában" 20 éves létemre?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki szereti, ha nála vannak a baráti összejövetelek. Ő jelenleg a vőlegényével és annak az apjával lakik. A hosszabb baráti összejövetelek után többnyire ottalszik, aki eljött, van matrac, kihúzható kanapé. Viszont két hálószoba van, az egyik a barátnőm párjának az apjáé, a másik pedig a barátnőmé és a párjáé, szóval ha valami ottalvós cucc van, akkor az ő közös szobájukban van mindenki.

Anyám meg minden alkalommal szörnyülködik az elmúlt 3 évben, hogy "jujj, fiúval alszol egy szobában". Nem értem mit kell ezen úgy kiakadnia, komolyan, évek alatt megszokhatta volna, meg ráadásul már nagykorú vagyok egy ideje... Nem tudom mi miatt aggódik, még csak azt se mondhatja, hogy kettesben valakivel, meg tuti van valami viszonyom a csávóval.

2023. ápr. 9. 18:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20%
Olyan értelemben igaza lehet hogy az erőszakos esetek többségét nem egy idegen követi el hanem egy ismerös, de nyilván ha úgy alszotok egy szobában hogy a barátnője is mindig ott van akkor oké. De kettesben tényleg veszélyes lehet
2023. ápr. 9. 18:47
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálam töketlenebb gyerek nem volt, hétvégénként a szintén nyomi barátaimmal jártunk össze társasozni, aztán kb. hajnal felé mentünk mindig haza, apámék meg már azt hitték hogy drogozunk. Annyi volt a zsebpénzem, hogy pár füves cigire se lett volna elég, bulizni, piálni se nagyon jártam.

Ez a tipikus szülői hozzáállás, hogy ha olyant csinálsz amit ők nem csináltak, nem értenek akkor bele akarnak mindenféle hülyeséget látni.

2023. ápr. 9. 18:51
 3/13 anonim ***** válasza:
16%

Azért nem semmi, hogy a csaj a pasija apjához szervez ottalvós bulit, és te az apósjelölttel alszol...

És nem, nem veszem be, hogy a csajé a lakás és odaköltöztette a pasikat

2023. ápr. 9. 19:28
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
3-as: próbálj már meg szöveget értelmezni, arról szó sem volt, hogy az apósjelölttel alszik a kérdezö!
2023. ápr. 9. 19:51
 5/13 anonim ***** válasza:
6%
Ott van a fallosz energia a levegőben, neked meg a nuni-energia. Legalább is szegény anyuka így láthatja. Még le van ragadva egy 5 éves szellemi szintjén, nézd el neki. Épphogy kijött a korból ahol a csókolózás "fúúúj".
2023. ápr. 9. 19:53
 6/13 anonim ***** válasza:
95%

19.28-as, fuss neki mégegyszer, mert nem erősséged a szövegértelmezés.

Kérdező, ha ennyire konzervatív az anyukád, teljesen felesleges vele megosztani az ilyen részleteket, hogy ki hol alszik egy baráti összejövetel után.

Én már lassan nyugdíjas vagyok, de számtalan alkalommal aludtam ellenkező neműekkel egy szobában, sátorban, vagy akár hajón is fiatalabb koromban és akár most is, ha a barátaimmal összejövünk, vagy túrázunk. Soha senkinek nem lett ebből semmi baja, de nyilván nagyon nem mindegy, hogy milyen az a társaság. Intelligens, normális társaságban ez nem téma.

2023. ápr. 9. 19:53
 7/13 anonim ***** válasza:
13%
Az a része gáz, hogy a barátnőd is "vendég" valaki házában és ő hozza a kerülgetni való embereket. Nem az a gáz, hogy te ott alszol, hanem az, hogy bárki ott baxxa a rezet egy csaj barátjának az apjának a házában. Az hogy te kivel alszol 20 évesen már a te magánügyed, akkor is, ha alkalmatlan vagy rá, hogy felmérd a helyzetet.
2023. ápr. 9. 20:25
 8/13 A kérdező kommentje:

#1 Nem hiszen, hogy veszélyes lenne minimum öten egy szobában aludni. :D Meg igazából ha anyám veszélyesnek tartaná, akkor mondhatta volna az elején, hogy nem enged el, akkor még javában 18 alatti voltam.

Az, hogy kinek a háza, az nem volt benne a kérdésben, mert nem tartozik hozzá. De röviden jelenleg annyi, hogy a barátnőmnek és és a párjának közös, az apósjelöltet pedig magukhoz költöztették, mert ő nem bírta egyedül fenntartani a házát és így volt a legegyszerűbb. (Sem anyagilag, sem úgy rendben tartani)

2023. ápr. 9. 22:24
 9/13 anonim ***** válasza:
93%
Ugy néz ki rosszra gondol, ez emg csak őt minősíti.
2023. ápr. 9. 22:53
 10/13 NTBS ***** válasza:
11%
Csak félt.
2023. ápr. 10. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!