Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell kiakadnia anyámnak...

Miért kell kiakadnia anyámnak azon, hogy néha "pasival alszom egy szobában" 20 éves létemre?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki szereti, ha nála vannak a baráti összejövetelek. Ő jelenleg a vőlegényével és annak az apjával lakik. A hosszabb baráti összejövetelek után többnyire ottalszik, aki eljött, van matrac, kihúzható kanapé. Viszont két hálószoba van, az egyik a barátnőm párjának az apjáé, a másik pedig a barátnőmé és a párjáé, szóval ha valami ottalvós cucc van, akkor az ő közös szobájukban van mindenki.

Anyám meg minden alkalommal szörnyülködik az elmúlt 3 évben, hogy "jujj, fiúval alszol egy szobában". Nem értem mit kell ezen úgy kiakadnia, komolyan, évek alatt megszokhatta volna, meg ráadásul már nagykorú vagyok egy ideje... Nem tudom mi miatt aggódik, még csak azt se mondhatja, hogy kettesben valakivel, meg tuti van valami viszonyom a csávóval.

2023. ápr. 9. 18:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell mindenrôl beszámolni, és nincs probléma.
2023. ápr. 10. 09:39
 12/13 anonim ***** válasza:
76%

20 éves vagy, elmész, pont, nem kell bejelenteni.

Vagy ha szörnyülködik, az ő baja, kit érdekel, nem 12 éves vagy.

2023. ápr. 10. 09:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Feltehetően anyádnak nincs kollégiumi tapasztalata és olyan sem fordult elő életében, hogy egy idegen férfival aludt volna egy szobában, külön ágyon.
2023. ápr. 11. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!