Ismertek-e olyasvalakit, aki régen rajongott az apjáért, de az anyja elidegenítette tőle, s a saját negatív képmására formálta?
Nem rólam van szó, én nem is ismertem a fatert. Szerelemgyerek vagyok. 😉
Itt az apa és anya mai napig házasok. Ha az apa édesanyja (mama) nem köti oda a menyét, akkor ő elválik és viszi a félpénzt. Nem szép dolog volt ez a mamától, de a fiacskáját féltette. Lett ebből egy gyerek aztán sokára. Végülis egy számító hölgy, bepróbálkozott a városban gazdagabbakkal, helyi kocsmatulajokkal, bankárokkal, csak megpróbált beleszólni olyanba, amihez nem értett. Dobta is a férj.
A feleség főnökösködik mai napig a férj és a lány fölött. A lány imádta az apját a szó szoros értelmében, együtt mentek ki a vonatokhoz, kisvasutazni néha. Aztán most az az álművelt nő lett, mint az anyja, önerőből semmire sem képes, csak apróságokra, természetesen a saját komfortzónájukon belül. A férfi meg gürizett és gürizik -a feleség is mondjuk.
"Itt az apa és anya mai napig házasok"
"Dobta is a férj"
Végül is nem ellentmondás ám....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!