Milyen hátránya és nehézségei lehetnek annak, ha a
gyermek nem válik le a szülőről?
Figyelt kérdés
Lassan 40 éves vagyok és még mindig a szüleimnél lakok, igen lehet hogy nem váltam le még róluk, de nem önállótlan vagyok, ugyanis legalább annyit segítek nekik mint ők nekem, eddig nekem így jó, kényelmes, nem tudom hogy milyen hátránya lehet ennek?
Szerintem ezen a ponton már mindegy, ha ti így jól elvagytok.
2023. máj. 26. 18:18
2/27 anonim válasza:
Párkapcsolati problémák: A nők erősen redflagnek tekintik, ha egy 40 éves férfi még mindig a szüleivel él, fordítva(tehát a nő lakik a szüleinél) ez probléma lényegesen enyhébb ilyen szempontból.
2023. máj. 26. 18:22
3/27 A kérdező kommentje:
2. Férfi vagyok és van barátnőm....
2023. máj. 26. 18:23
4/27 anonim válasza:
Mondjuk 40 évesen az embernek már nem barátnője szokott lenni.de ha azt írod hogy neked ez a helyzet megfelel, akkor nincs gond, hátrány akkor van ha valaki másra vágyik.
2023. máj. 26. 18:32
5/27 anonim válasza:
Te vagy az Attila?
Van egy ilyen kollégám csak azért.
40 éves a szülőknél, a családi házukban lakott eddig.
Aztán idén vásárolt egy elmondása szerint 6x2,5 "könnyűszerkezetes házat"
( valójaban egy régi kék kiszuperált irodai konténert) és a szülei telkén a családi ház mögött felállította,és beköltözött oda.
Azóta elmondása szerint önellátó és külön költözött a szüleitől.
2023. máj. 26. 18:58
6/27 anonim válasza:
A jellemed minimum torzulása. Ismeretlen számodra a felelőségvállalás, mivel a szüleid biztositják a lakhatásodat. Elég egy nehezebb helyzet, és simán búcsút mondhatsz a biztonságodnak. Nem fogsz tudni megállni a helyzetben. Ez az egyik hátrány az önálótlanságnak.
40 éves, egészséges embernek nem barátnője van, hanem családja.Saját családja. Abszolút önfentartó, és másokat segítő. Azaz mások támaszkodnak rá, de ő nem támaszkodik senkire.
2023. máj. 26. 19:12
7/27 anonim válasza:
Ha nektek így jó akkor hol a gond? Ne mások véleméynével foglalkozz.
2023. máj. 26. 19:21
8/27 anonim válasza:
Sok módos ember is a szüleivel vagy a társa szüleivel él, óriási házakban jó környékeken, ők is lúzerek? Ugyanmár.
2023. máj. 26. 20:14
9/27 anonim válasza:
A nem vált le és egy háztartásban él nem ugyanaz.
2023. máj. 26. 20:40
10/27 anonim válasza:
2-es vagyok. Nem provokálásnak szántam, de ez tény, hogy minél idősebb a férfi a nők annál jobban elvárják, hogy ne a szüleivel éljen. Persze vannak kivételek, nem mindenki örököl vagy keres milliókat és a jelen gazdasági helyzetben a saját lakást/házat nehezen lehet megoldani teljesen önerőből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!