Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem képes elfogadni a...

Miért nem képes elfogadni a családom, hogy nekem ez nem pálya? 25.F

Figyelt kérdés

A szüleim el akarnak menni egy családi hétvégére a Balatonra majd nyáron velem az öcsémmel meg húgommal akik 16-18 évesek. A szüleim már le is foglalták a szállást egy ideje úgy, hogy nem is szóltak nekem aztán végül az öcsémtől tudtam meg.

Már egy ideje nem igazán mentem velük sehova ennek megvolt a maga kis oka én nem szeretek hétvégén menni sehova mert minden teljesen tele van.

Utáltam mindig amikor hétvégén a Balatonon voltunk, hogy egy törülközőt nem lehetett úgy letenni, hogy az ne érjen hozzá egy másik ember törülközőjéhez vagy hogy egy fagyit nem tudtam kényelmesen leülve megenni. De volt olyan is, hogy 2 órát kellet várjak a büfében, hogy kiadják nagy nehezen rántott csirkémet rizzsel és tartárral mert annyian voltak előttünk, hogy eddig tartott megcsinálni a vízben is annyi ember volt hogy már szorongtam tőlük tehát nem igazán szeretem ezeket a hétvégi kiruccanásokat.

Ezért én tök jól kitaláltam magamnak, hogy futárként dolgozok egyéni vállalkozásba és én nem hétfőtől-péntekig hanem szerdától dolgozok vasárnapig és az én hétvégém a hétfő és a kedd és így még ráadásul látványosan többet is keresek mintha hétfőtől péntekig dolgoznék mert hétvégén több a rendelés több az alapbér több a jatt sokkal jobban megéri ez nekem, hogy a hétfő,kedd a 2 szabadnapom. Engem úgy nem érdekel, hogy miből maradok nekem az elmúlt években mióta dolgozom sokkal nagyobb élvezet nekem úgy lemenni a Balatonra, hogy Hétfőtől Csütörtökig amikor nincsenek annyian és normálisan meg tudok enni egy fagyit normálisan le tudok ülni egy büfében enni nem szorongok az emberektől a vízben mert nincsenek annyian. Nyilván felhúzott ez a dolog és kérdőre vontama szüleimet, hogy ezt mégis milyen alapon csinálták aztán végül annyit mondtak, hogyha ennyire nem akarok jönni és évek után sem vagyok hajlandó elmenni velük akkor legyen meg az örömöm és menjek egyedül az én napirendem szerint de nagyon húzták a szájúkat mert nem megyek. Pedig mégcsak anyagi kár sem érte őket mert ennek ellenére is odaadtam ami az én részem lett volna. De még ígyis húzzák a szájukat

2023. máj. 26. 13:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%

"végül annyit mondtak, hogyha ennyire nem akarok jönni és évek után sem vagyok hajlandó elmenni velük akkor legyen meg az örömöm és menjek egyedül az én napirendem szerint"

. És Te ezek után képes voltál kiírni ezt a nagy semmit...

Majd legközelebb nem hívnák. Probléma megoldva.

2023. máj. 26. 13:48
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy ők nem ilyen rugalmasan dolgoznak és csak így tudnak lemenni. Szerették volna ha te is ott vagy a családdal. Persze megkérdezhettek volna előre, azt a rész én sem értem hogy gondolták.
2023. máj. 26. 13:56
 3/17 anonim ***** válasza:
16%

Menstruálsz

Majd elmúlik

2023. máj. 26. 14:02
 4/17 anonim ***** válasza:
42%
Valszeg ilyen módon akarták volna újraegyesíteni a családot, de azt is rugalmatlanul és maradin, figyelembe nem véve, hogy amúgy a gyerekeik tök más korosztály. Meg lehet mondani, hogy értékeled a szándékot, de okkal alakítottad úgy a munkarendedet, ahogy és nem véletlenül nem akarsz már meglett felnőttként velük nyaralni.
2023. máj. 26. 14:07
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Mást úgy sem tehetnek mint elfogadják nem 15 vagy már.
2023. máj. 26. 15:33
 6/17 anonim ***** válasza:
45%
Jaj te szegény... Valaki meg örül, ha életében egyszer elmehet nyaralni, felesleges poszt, felesleges hisztéria.
2023. máj. 26. 15:41
 7/17 anonim ***** válasza:
67%

Az fura, hogy nem szóltak. Mindenkivel egyeztetni kellett volna előre.

Viszont azt gondolom, ha ők egy évben egyszer egyetlen hétvégén családi nyaralást szerettek volna, akkor azt a 2-3 napot igazán rááldozhattad volna.

2023. máj. 26. 16:30
 8/17 anonim ***** válasza:
86%
Most ez a kérdés amúgy miről szól? A hétvégi nyaralással van bajod? Vagy a családoddal? Vagy mivan?
2023. máj. 26. 16:43
 9/17 anonim ***** válasza:
92%

De, elfogadták. Nem kell menned.

Neked max. annyit kell elfogadnod, hogy húzzák a szájukat.

És?

2023. máj. 26. 17:00
 10/17 anonim ***** válasza:
23%

Bárcsak mehetnék a szüleimmel nyaralni, mégha egy fogpiszkáló sem férne be a többi ember és közém, akkor is szívesen mennék, mert a családommal lehetnék.

Alapvetően erről szól a nyár szerintem. Mármint a szabadságról, a Balatonról, az emberekről. Egyébként a legtöbben szerintem pont, hogy 1 hétre mennek, tehát hét közben is ott vannak.

Én sem szeretem a tömeget, azt sem, hogy állandóan megállnak előttem, de pár napig simán ellehet viselni.

Én is húznám a számat, sőt nagyon meglennék sértődve, mert a jóakarat vezérli őket, nem tudhatták, hogy külön kérvényt kell neked benyújtani.

2023. máj. 26. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!