Miért szálka sokak szemében, ha valaki anyagilag segíti a gyerekét még felnőttként is?
Ahogy láttam, az oldalon ez sokakból heves indulatokat hoz elő.
Például ha kiderül, a szülők segítségével lett valakinek 20-22 évesen saját ingatlan, saját autó. Vagy ha szponzorálták az egyetemi tanulmányokat, az első diploma megszerzéséig nem kellett az adott személynek dolgoznia.
Ez miért ekkora "bűn", hogy emiatt azonnal neki kell esni a másiknak, beleállni, kötözködni?
Szerintem sokkal inkább ez a modell lenne a követendő, nem az, hogy még nem is dolgozol főállásban, de a diákhitel a nyakadon van, az egyetem és a diákmunka között próbálsz egyensúlyt találni, hogy ne is égj ki másodévre teljesen, de ne is halj éhen.
Azért a kommentelők nagy része nem is a szegény kategóriaba tartozik. " Csak úgy vettem apámnak egy autót" ahhoz jó fizunak kell lenni h akár hasznaltan is amik kb 300-tól indulnak tudjak venni. Gondolom itt nem a minimalbéren tengődők vannak.
Azoktól inkább olyan kérdések vannak h hogyan.spóroljak, mit csinaljak,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!