Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért jó az a gyerekek anyjána...

Miért jó az a gyerekek anyjának, ha folyamatosan feszültséget tart fent az anyagiak miatt?

Figyelt kérdés

Kevesli a gyerektartást. Ezt eddig meg is értem, mert ma a 3*30000Ft semmi, de ennyi van megítélve és ez egy kicsivel amúgy is magasabb mind az apa fizujának a fele, mert az egészségi állapota miatt csak 4 órában tud dolgozni. Eleinte folyamatosan azzal zsarolta az apát, hogy ha nem fizet többet, akkor nem láthatja a gyerekeket, utána arra váltott, hogy akkor inkább nevelje apuka őket az "új családjával".

Szegény gyerekek már azt sem tudják, hogy mi van. Ők csak a feszültséget érzik, meg azt, hogy semmi fix nincs az életükben. Mire jó ez az anyjuknak? Tényleg nem lesz semmi megfelelő neki?

2023. máj. 24. 06:05
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Már leírtam. Egyszer már nekifutott, de az ügyvéd azt mondta, hogy olyan embernek nem fogják odaítélni a gyerekeket, aki önmaga ellátására sem képes sokszor. Nyilván, ha nálunk vannak, akkor mindent megcsinálok és meg is csinálnám ezután is, de azt melyik bíró fogadná el, hogy az apa úgy akarja a felügyeletet, hogy a barátaim majd nevelik őket.

A házat a gyerekeknek ajándékozta egyenlő részben. Amíg nem lesznek nagykorúak, addig az a haszonélvező, aki a gyerekek nevelője, gyámja. Ha ki lenne adva, akkor a pénz gyámi fenntartásos számlára kerülne a gyerekek nevére.

2023. máj. 24. 11:18
 32/44 anonim ***** válasza:
95%
Hát akkor ez van, most mit vársz igazából ettől a kérdéstől?
2023. máj. 24. 11:20
 33/44 anonim ***** válasza:
69%
Akkor meg ne rinyáljon, és ne szidja az anyát. Mert ő szart se ér ezek szerint a nőhöz képest6.
2023. máj. 24. 11:20
 34/44 anonim ***** válasza:
75%
Mit várna? Fröcsögést hogy a haver exe hú de szemét, mit képzel hogy kér egyáltalán gyerektartást.
2023. máj. 24. 11:21
 35/44 A kérdező kommentje:

Mit várok ettől a kérdéstől? Valószínűleg csak jól esett kiírni magamból és reméltem, hogy valaki megfejti mi ez az egész.

Tegnap beállított értük az anyjuk, hogy menjenek haza, pedig hétvégére mozi meg kirándulás volt gyereknapra megbeszélve. Április elején hozta őket, mert anyósáék mentek hozzájuk pár napra (?), azóta talán ha heti 1* telefonált, hogy mi van velük, most meg azonnal menjenek, még a tanszereiket se vitte el. Én ezt nem értem.

2023. máj. 24. 11:42
 36/44 anonim ***** válasza:
12%
Jellemző kamus, jön az új és új adalék. Az elején még a gyerektartáson sírtál, most meg már jó ideje ott is hagyta őket az anyjuk nálatok- de csak azért mert nem szidják a nőt habzó szájjal... Fejezd be a hazudozást.
2023. máj. 24. 11:47
 37/44 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj 36-os, de a kérdesben is benne volt, hogy anyuka úgy van vele, hogy nevelje apuka az új családjával. Szerinted ezt hogy lehet máshogy?
2023. máj. 24. 11:53
 38/44 anonim ***** válasza:
23%
Mondjuk úgy hogy hogy nem hazudozol össze vissza. A haverod szent, te szent vagy aki támogatja, szemét köcsög anyu meg lepasszolta őket egy hónapja, meg nem is keresi őket, mert vendég van... mert az úgy megy ám. Te valami nőgyűlölő incel gyökér vagy igazából, akinek arra áll fel hogy hazudozik, meg mocskolja a nőket?
2023. máj. 24. 12:00
 39/44 A kérdező kommentje:
Kedves 38-as! Ha neked így szebb a napod, nyugodtan fröcsögj csak és örülj, hogy "Most jól beolvastam és megmondtam a tutit!", de kérlek, ha az adott szituációra tudsz valami értelmes választ adni, azt se tartsd magadban! Sajnos az életemnek/ életünknek hiába mondogatom, hogy "Kamu vagy! Kamu vagy!", az nem fog varázsütésre kamuvá válni! Számomra is hajmeresztő szituáció, de ez van! Szentek nem vagyunk és anyuka sem ördög, de amennyit én látok és tudok a dologból az ez.
2023. máj. 24. 12:19
 40/44 anonim ***** válasza:
50%
Azért jó, mert valakinek semmi sem elég ha pénzről van szó.
2023. máj. 24. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!