Miért jó az a gyerekek anyjának, ha folyamatosan feszültséget tart fent az anyagiak miatt?
Kevesli a gyerektartást. Ezt eddig meg is értem, mert ma a 3*30000Ft semmi, de ennyi van megítélve és ez egy kicsivel amúgy is magasabb mind az apa fizujának a fele, mert az egészségi állapota miatt csak 4 órában tud dolgozni. Eleinte folyamatosan azzal zsarolta az apát, hogy ha nem fizet többet, akkor nem láthatja a gyerekeket, utána arra váltott, hogy akkor inkább nevelje apuka őket az "új családjával".
Szegény gyerekek már azt sem tudják, hogy mi van. Ők csak a feszültséget érzik, meg azt, hogy semmi fix nincs az életükben. Mire jó ez az anyjuknak? Tényleg nem lesz semmi megfelelő neki?
Már leírtam. Egyszer már nekifutott, de az ügyvéd azt mondta, hogy olyan embernek nem fogják odaítélni a gyerekeket, aki önmaga ellátására sem képes sokszor. Nyilván, ha nálunk vannak, akkor mindent megcsinálok és meg is csinálnám ezután is, de azt melyik bíró fogadná el, hogy az apa úgy akarja a felügyeletet, hogy a barátaim majd nevelik őket.
A házat a gyerekeknek ajándékozta egyenlő részben. Amíg nem lesznek nagykorúak, addig az a haszonélvező, aki a gyerekek nevelője, gyámja. Ha ki lenne adva, akkor a pénz gyámi fenntartásos számlára kerülne a gyerekek nevére.
Mit várok ettől a kérdéstől? Valószínűleg csak jól esett kiírni magamból és reméltem, hogy valaki megfejti mi ez az egész.
Tegnap beállított értük az anyjuk, hogy menjenek haza, pedig hétvégére mozi meg kirándulás volt gyereknapra megbeszélve. Április elején hozta őket, mert anyósáék mentek hozzájuk pár napra (?), azóta talán ha heti 1* telefonált, hogy mi van velük, most meg azonnal menjenek, még a tanszereiket se vitte el. Én ezt nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!