Miért zavarja anyukámat ennyire ha alszok?
Előszokott fordulni hogy be alszok délután maximum 1 orára, mert suli miatt fáradt vagyok. Viszont ilyenkor allandoan felkelt es elkezd piszkálni hogy csináljam meg ezt meg azt, miközben igyis allandoan segítek neki itthon. Nagyon sokszor volt hogy kimondottan ugy keltett fel hogy , “ne aludj “. szó sincs arrol hogyha akkor nem alszok éjjel, csak nem leszek ennyire baromira fáradt.
Miért zavarja ennyire?
16L
Mert egy idióta.
Az én nevelőanyám is folyamatosan ezt csinálta, ha merészeltem ledőlni egyórára, vagy hétvégén hétnél tovább aludni, már jött ébresztett, ne aludjak, hogy gondolom ezt, lusta vagyok, amúgy is fél nyolcig van reggeli (mintha valami kib szállodában élnék), azután már ne egyek.
Fun: kirángat az ágyból kora reggel, és ennyi, de amikor kérdeztem, segítsek-e nem, nem kell, majd ő megcsinálja. MINDENT megcsinál, én menjek csak máshová, mint ő van.
Magyarul csak azért keltett fel, hogy az ő lelkének jobb legyen, amiért megint bsztathatott a semmiért.
Amint tudtam, elköltöztem jó messzire. Most a még nála élő féltesóm meg apám életét eszi ugyanígy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!