Miért zavarja anyukámat, hogy a legjobb barátom fiú?
Egy gimnazista lány vagyok, aki kollégista is. Ez a harmadik évem a suliba, az átlagon teljesen rendben van hozzám képest.
Nekem lett egy fiúbarátom, aki nagyon jó hatással van rám, még anyu szerint is. Viszont valahányszor szóba kerül, hogy koliba kívül szünetben találkozok a sráccal, mindig húzza a száját, hogy minek lógok vele, meg ilyenek. Amúgy a barátommal nincs semmi probléma, amibe anya bele tudna kötni, max annyi hogy nem ismeri személyesen, bár az nem hinném, hogy baj lenne. Ja és most leszögezném, a barátom és köztem semmi több nincs, mint barátság, egyik oldalról sem, ez egyértelmű.(Ezt nem fejteném ki bővebben,a lényeg, hogy biztos vagyok ebben.)
Szerintetek mi lehet ennek az oka?
Nyilván félt,ez természetesen.
De szerintem azért örülhetne
7.
Tanultál valaha is a mondatban szereplő írásjelekről? Tudod: pont, vessző, kérdőjel, felkiáltójel, pontosvessző... (némelyik hiányzik a kétsoros zagyvaságodból).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!