Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez csak szerintem bunkóság...

Ez csak szerintem bunkóság apám részéről?

Figyelt kérdés

Sütöttem meggyes kevertet vasárnapra. Mivel külön élünk, vasárnap szokott lenni családi ebéd. Erre mikor fel akarom vágni. Közli hogy a szélét vágjam le, és adjam a kutyának, mert azt úgyse eszi meg senki.

Amikor nem eszem meg a pizza szélét mindig megy a b@sztatás, hogy az is pénz, meg mi az hogy finnyás vagyok. És a kedvencem, Afrikában éheznek. Most meg kidobatja velem. Csak szerintem bunkóság ez így?

26f

#bunkóság #Kidobott kaja #Afrikában éheznek
2023. máj. 22. 17:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

A meggy az új málna?

Egyébként ha Te is kidobod a pizza a szélét, akkor ő miért ne tehetné meg? Téged is megszólnak, Te is megszólod őt.

2023. máj. 22. 19:36
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
2. "1. Eltettem magamnak a konyhában mikor nem látta. De ez mit befolyásol?" Azt befolyásolja, hogy nem mertél kiállni a saját véleményed mellett. Miért nem tudtad mondani, hogy ha neked nem kell, majd én megeszem. Nem vagyok hülye finom falatokat kivágni a szemétbe, kutyának, stb.
2023. máj. 22. 22:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, remélem ennyi hatrázottsággal nem tervezel saját családot, mert abból nem sülne ki semmi jó! Mondom én, akinek az apja kb. ennyire tud kiállni magáért és most felnőtten nem győz terápiára járni.
2023. máj. 23. 03:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!