50 feletti szülők! Ti kiköltöznétek a gyerekeddel egy másik országba ha lenne rá lehetőség?
Figyelt kérdés
Úgy kell érteni hogy a "gyerek" intéz sokmindent.Nyílván külön ház és stb.Én mégcsak 18 vagyok de nagyon tervben van,viszont anyával csak ketten vagyunk.Nagyon nem szeretném itthagyni,bár ha ő maradna akkor nyílván maradna.2023. máj. 19. 20:02
21/22 anonim válasza:
Attól függ szerintem, hogy itthon mennyire érzi jól magát, vannak-e közeli barátai, szereti-e a munkáját, élnek-e itt idős szülei... Van persze, aki 50 felett vált akár karriert vagy életmódot. És van, akinek nem éri meg itt hagyni mindent. Te sem biztos, hogy ha párod lesz, akkor még anyukádat akarod majd támogatni, mármint a társasága lenni, ha kint nem talál magának. De az is lehet, hogy ha olyan a munkája pár hónapra vagy évre szívesen kimegy veled, de nem örökre. Szerintem ezeket mind vele lehet megbeszélned, mi itt hiába képzelődünk, hogy mik lehetnek az ő szempontjai :)
22/22 anonim válasza:
Nem a gyerekemmel. Ha kikoltoznek kulfoldre, a sajat eletem miatt koltoznek ki. Peldaul megismerkednek egy ferfivel, akivel uj eletet kezdek. A gyereket az ember barmennyire szereti, nem egy kiegeszito targya a szulo. Masik eletet akarok elni. A sajatomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!