Adott egy 24 éves lány , aki az édesapjával él egy háztartásban. A lányt a barátnője felkérte keresztanyukának. A lány apja rosszul vette, hogy ő nem lett meghívva a keresztelőre, mondván, hogy ők ketten egy család. Ti mit gondoltok erről?
Ti mit gondoltok erről? Jogos a kiakadása? Véleményem szerint egy felnőtt nőről beszélünk, akinek mivel nincs párja így csak egyedül lett meghívva.
Én nem látok ebben problémat. Szerintem inkább az apa nem tudja elfogadni, hogy a lánya felnőtt és van saját élete is … Szerintetek?
Szerintem nem kéne,hogy rosszul essen neki.
Esetleg,ha a keresztelő után 50 fős dínom dánom van,akkor ott neki is juthatott volna húsleves 🙂
Lehet,ez esett apukának rosszul.b
Apuka eléggé túlreagálja. Ismerik egyáltalán személyesen egymást?
Neki nincsenek barátai akikkel eljárjon?
Szerintem sincs igazán köze az apukának a lánya barátnőjéhez.
Ha a barátnő szüleivel jóba van az apuka akkor lehetne érteni a sértődést, de egyébként nem.
Lol, engem is felkért a haverom a gyereke keresztszülőjének.
Az én szüleim jóban vannak az ő szüleivel, van egy 20 éves ismertség, de ilyen pics4ság miatt anyámék sosem akadnának ki :D
Van elég saját projekt, hobbi, öröm az életükben, hogy ne akarjanak az én életemre akaszkodni.
Apuka egy rinyás tinilány, nagyon ciki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!