Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan, aki csúnyán...

Van itt olyan, aki csúnyán összeveszett a szüleivel, nem beszéltek egy ideig, majd tudták rendezni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Hogy sikerült?

Csak egy normális kapcsolatra gondolok, nem szorosra.

2023. máj. 18. 13:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból nem vagoyk haragtartó, igaz ezt sokan ki is használták már.
2023. máj. 18. 17:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 éves koromban elszöktem otthonról, mert a szüleim folyamatosan megvertek banàlis dolgok miatt (pl. hogy túl erős rózsaszínre festettem a körmöm, vagy csak úgy, ha bármilyen formában hangot adtam a véleményemnek és az nem egyezett az övékkel. Az egyből feleselésnek számított, amiért verés járt), rám erőltették az akaratukat még abban is, hogy hova menjek dolgozni( egyetemre el sem engedtek volna, mert messze volt, bentlakásban kellett volna lakjak és féltek, hogy ezt meg azt csinálnék a hátuk mögött és nem felügyelhetik minden tettemet), folyamatosan azt hallgattam, hogy nem vagyok jó semmire, nem engedték, hogy együtt legyek a párommal, mert nem egyezett a vallásunk, szóval a páromhoz költöztem, akinek elváltak a szülei és az édesapjával élt. Utánam jöttek, haza akartak vinni, veszekedtünk vagy két hétig, aztán anyum egy nap felhívott, hogy nem értenek egyet a döntésemmel, de megbocsájtanak és így is támogatnak. Ennek több, mint három éve, azóta a párommal házasok vagyunk és nemsokára megszületik az első babánk. A szüleimmel elég jó most a kapcsolatom, támogatnak mindenben azóta és segítenek, amiben csak tudnak. Persze azt még mindíg nem értik, hogy miért szöktem el annó, nem látják magukat hibásnak, szerintük jó életem volt mellettük és azt sem fogadták el, hogy a vallásukat is feladtam, reménykednek, hogy a férjem is felveszi az ő vallásukat, mióta várandós vagyok, azóta pedig folyamatosan azt hallgatom, hogy a gyereket is abba a vallásba kell neveljük. Anyumnak másfél éve volt egy daganata, azóta is azt hallgatom, hogy miattam alakult ki, vagyis a stressz miatt, amit a szökésemmel okoztam, és sokat emlegeti, hogy mekkora trauma volt neki és bele is bolondulhatott volna, persze leginkább azért volt akkora trauma, mert szégyellte a vallásbeli meg a falubeli emberek előtt, hogy leléptem otthonról. Mindegy, megtanultam elengedni a fülem mellett ezeket a dolgokat, elfogadtam, hogy soha nem fogják megérteni, hogy miben hibáztak.
2023. máj. 18. 18:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nehogy kipróbálj vékülni az anyádnak nevezett perszónával-bocs, de az anyákat azzal nem alázom, hogy velük említem egy lapon, meg talán a perszóna még átmegy a cenzoron-!

5-ös: pacsi, anyám nekem is ugyanez. Kb. 2-3 éve jeleztem az egyik korombeli rokonnak, akivel gyerekként kb. egymás seggében éltünk, hogy ameddig nem tud az anyjáról leválni pszichésen és az ő szeretetéért kuncsorog, miközben a férjével úgy bánik, hogy ahhoz képest egy rakás szarnak is arany élete van, addig ne akarjon gyereket, mert ott minden van, csak szép kilátás nem, az anyagiakon felül persze. Csak némileg durvábban mondtam és ki lett a család szaros seggűje, mert le merte szólni az aranyat szaró csodabogarat? Lehet találni, aki nyer, avval megegyezünk a jutalomban :DDDD

2023. máj. 18. 20:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

-ignore kedves privát üzenete: Mégis hogy mondhatsz ilyet a szüleidre akik felneveltek?

Lehet, más is kap majd tőle valami hasonlót - nem mintha bármi köze lenne hozzám vagy a döntésimhez :D

2023. máj. 20. 11:55
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

14.

Nekem is irkált.

Fogama sincs a nyomoréknak, mikyen sorsok vannak.

Vagy pszichológus, provokál és tesztel.

2023. máj. 21. 12:31
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is írt, én se válaszoltam.

Biztos egy sértett "szülő"

2023. máj. 21. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!