Van itt olyan, aki csúnyán összeveszett a szüleivel, nem beszéltek egy ideig, majd tudták rendezni a kapcsolatot?
Hogy sikerült?
Csak egy normális kapcsolatra gondolok, nem szorosra.
Kérdező, nehogy kipróbálj vékülni az anyádnak nevezett perszónával-bocs, de az anyákat azzal nem alázom, hogy velük említem egy lapon, meg talán a perszóna még átmegy a cenzoron-!
5-ös: pacsi, anyám nekem is ugyanez. Kb. 2-3 éve jeleztem az egyik korombeli rokonnak, akivel gyerekként kb. egymás seggében éltünk, hogy ameddig nem tud az anyjáról leválni pszichésen és az ő szeretetéért kuncsorog, miközben a férjével úgy bánik, hogy ahhoz képest egy rakás szarnak is arany élete van, addig ne akarjon gyereket, mert ott minden van, csak szép kilátás nem, az anyagiakon felül persze. Csak némileg durvábban mondtam és ki lett a család szaros seggűje, mert le merte szólni az aranyat szaró csodabogarat? Lehet találni, aki nyer, avval megegyezünk a jutalomban :DDDD
-ignore kedves privát üzenete: Mégis hogy mondhatsz ilyet a szüleidre akik felneveltek?
Lehet, más is kap majd tőle valami hasonlót - nem mintha bármi köze lenne hozzám vagy a döntésimhez :D
14.
Nekem is irkált.
Fogama sincs a nyomoréknak, mikyen sorsok vannak.
Vagy pszichológus, provokál és tesztel.
Nekem is írt, én se válaszoltam.
Biztos egy sértett "szülő"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!