Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Volt már olyan veletek, hogy...

Volt már olyan veletek, hogy valamin nagyon összevesztetek anyukátokkal, és egy ideig nem szóltatok egymáshoz/tönkrement a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Sajnos én most benne vagyok, és tanácsokat szeretnék :(
2023. febr. 25. 11:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk apróságok miatt elő shlzokott fordulni, hogy anyám nem szól hozzám hetekig. De ez passzív agresszió a részéről és általában nincs igaza.

Nálatok mi történt, ki bántott meg kit és mennyire volt jogos?

2023. febr. 25. 11:45
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Szerencsére ha voltak is angyobb viták pár nap után már nem volt gond.
2023. febr. 25. 12:02
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Volt, igen. Egy apróságon borult ki a bili, de az csak az utolsó csepp volt a pohárban, a valódi probléma régóta húzódott már (alapvetően az volt a gond, hogy több érzelmi odafordulást várt volna tőlem, kb. olyan szinten, mint amit egy házastárstól várnak az emberek, miközben ő sosem adott nekem érzelmi biztonságot gyerekkoromban, és erőszakosan irányítani akart). Azt hiszem 3 vagy 4 hónapig nem beszéltünk (messze élek, ezért nem volt probléma ezt összehozni). A vége az lett, hogy apám hazudott, hogy anyám kb. haldoklik (szó sem volt erről), így kénytelen voltam felvenni a kapcsolatot. Azóta egy kicsit visszafogja magát, de még mindig vigyázni kell, hogy ne mondjak el neki mindent.
2023. febr. 25. 12:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem volt jo kapcsolatunk. Volt, hogy egy hazban eltunk, de honapokig nem szoltunk egymashoz.

Amint lehetett, leleptem.

De amugy meg most alapvetoen nem fog tonkremenni a kapcsolatotok, ha ilyen szokas szulo-tini veszekedesekrol van szo. Ez a kor mindenkinek nagyon nehez.

Majd lenyugodtok, aztan megy minden ugy; ahogy volt.

2023. febr. 25. 13:16
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Ez OFF lesz,de mi az a chatbot,ahogy az egyik válaszadó írta?
2023. febr. 25. 13:20
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Semmi, csak szorakozik. Itt ilyen nincs :D
2023. febr. 25. 13:22
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
#6 nem a válaszoló a chatbot. Nyilván feltette a kérdést a mesterséges intelligenciának (pl. ChatGPT), és azt másolta be ide.
2023. febr. 25. 13:22
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
Hirtelen,ahogy olvastam,azt hittem,az incelek nevezik magukat újabban chatbotnak ,OFF tema zárva :-))
2023. febr. 25. 13:29
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
De hogy a kérdésre is vàlaszoljak,ne csak offoljak,igen, szerintem minden gyerek-édesanya kapcsolatban vannak ilyen kisebb-nagyobb mosolyszünetek,ez a nembeszélés el fog múlni,és rendeződik a kapcsolat.
2023. febr. 25. 13:30
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
1 évig nem beszéltem anyámal ,és azota is csak mérségelten beszélek vele.
2023. febr. 26. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!