Felnőttként mit tudok kezdeni ilyen anyukával?
https://www.youtube.com/watch?v=PU7_pEZuoec
(elég egy percet belehallgatni)
najó, ennyire nem dúrva, de sajnos a séma ugyanaz, csak a nettó bántást, morgást, kritizálást ismeri, de soha semmikor, semmilyen jó szóval nem támogatott, ha valami nagyon jó történik, arra max. "ok"-ot mond. De úgyegyébként ez a legrosszabb ország, itt a legrosszabb élni, stbstbstb
sajnos felnőttként engem már egyből idegesít a hangja. Egyszerűen sokat beszél egyszerű dologról, magyaráz, okoskodik, és olyan frekvencián/hangtónuson szólal meg, ami egyből egy szorongásos/stresszt vált ki belőlem.
Ezt hogy tudom kezelni?
De a videóban legalább sikerorientált gyereket nevelnek. Engem nem taníttattak így a szüleim. Nem mehettem olyan középiskolába amelyik érettségit ad, nem járhattam zenei különórákra, nem járhattam sportra, és semmire ami pénzbe kerül. S nem azért, mert nem lett volna rá.
Engem anyám a böszmeségre, az életképtelenségre nevelt. Tehát olyanra, amilyen ő maga. Aztán utána meg leszól, hogy nem vittem sokra. De hát ő sem.
Amit ki akarok hozni ebből, hogy én tudom irigyelni azokat, akiket ilyen szinten taníttatnak, különórákra járatják, sikerre nevelik, mert én ezeket mind nem kaptam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!