A szüleim mindent utálnak, mit tegyek?
Igyekeztem a teljes listát összeszedni. A szüleim közül legalább az egyikük utálja:
- a liberálisokat
- az ellenzékieket
- az Amerikaiakat
- az Ukránokat
- úgy általánosságban a Nyugat és Észak-Európai országok lakóit és kormányait
- a muszlimokat
- az Arabokat
- a menekülteket
- a zöldpolitika támogatóit
- az Ázsiaiakat, különösen a Kínaiakat
- a nem heteroszexuálisokat
- a nem átlagos kinézetű embereket (pl egyedi ruha, vagy hajviselet, tetoválás, piercing stb)
- minden zenét, ami 1990 után lett megalkotva
- a modern építészetet
- a biciklistákat
- a városiakat, főleg nagyvárosiakat
Ezek közül inkább a felsorolás első fele, vagyis a politikai alapú dolgok zavarnak, mert azokban a témákban különösen kompromisszum és vitaképtelenek.
Pl teljesen átlagos, hogy hallgatjuk az Inforádiót (szerencsére nem a Kossuth-ot), és van egy hír a háborúról, akkor egyből belekezdenek a dühödt megjegyzéseikbe Ukrajnáról, meg Amerikáról.
Próbálok nem figyelni rájuk ilyenkor, de azért elég zavaró folyamatosan visszahallani valamelyik aktuális Origo-s hülyeséget.
Ráadásul, mivel tudják hogy nem rajongok a kormányért, ezért már szoktak célozgatni is, hogy "látod, ezért kell a Fideszre szavazni" (miután elolvasnak valami különösen nagy hülyeséget valamelyik pártközeli hírportálon, és elküldik nekem)
1. Én hozzájuk sem szólok politikai témákban. Kifejezetten kerülöm a vitát. Ha belekezdenek, akkor általában próbálom lerázni őket, pl azzal, hogy "engem nem érdekelnek a többi ember dolgai", de ezt úgy veszik, hogy ellenük vagyok.
#6 "Miért kell neked közösen rádiózni a szüleiddel?"
Amikor lehetőségem van rá, nem csinálom. De pl ha közösen autózunk, akkor ott egy rádiót tudunk hallgatni.
#5 az a fura, hogy városban lakunk. Nyilván saját magukat nem utálják emiatt, úgy tekintenek erre, hogy" csak azért lakunk itt, mert több a munkahely, illetve jobbak az iskolák".
Ebben inkább a kommunikációképtelenség a gáz.
Viszont, ha ilyenek, akkor teljesen fölösleges szóba állni velük, bármilyenek is a nézeteik.
A liberálisokat, az ellenzéket, és az USA-t mondjuk nem nehéz utálni, de most ez szerintem másodlagos...
Ne rádiózzatok az autóban, különösen ha az veszekedésbe torkollik! Tök fölösleges egymást idegesítenetek vezetés közben, mert a jobbik eset, ha ti tekeredtek a fára, a rosszabbik, ha egy vétlen hal meg a hülyeségek miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!