50 ezer szerintetek elég a közösbe, ha átmenetileg a szüleimnél élek?
.. és magamnak veszem a kaját néha amiből nekik is adok, kb a fele kaját amit ők csinálnak megeszem
Pl sütő használat, gép fogyasztás ilyet beleszámítva ez elég összeg?
29F
Akkor úgy kérdezem, hogy ha jön a vita, hogy miért csinálom ezt miért azt, miért megy még a sütő most stb.. amikor nem kéne akkor mit érdemes ilyenkor válaszként mondanom?
Apámból néha előjön a kontrollálási mánia és nem tudom, hogyan kezeljem ezt megfelelően, hogy ne tegyen kárt bennem
De az a kérdésem, hogy mire támaszkodhatok, ha valamiért apám ideges, és elkezd bökdösődni és mondja, hogy ne süssek stb..
Arra utalván, hogy ő fizeti az áram számlát, és hogy ez így is sok..
..ki kellene számolnom hogy pontosan mennyi a sütő fogyasztása, és abból kalkulálni, és érvelni hogy nem reális a kötözködése?
Hogyan tudom magam megvédeni egy ilyen vita helyzetben?
Azt nem értem, miért van az, hogy ha 50e ben állapodunk meg akkor miért vannak ezek a szituációk?
Ez azt jelenti, hogy ez az összeg nem elég, és apám passzív aggresszív módon akarja ezt kifejezni, vagy mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!