Szerintetek ez jogos?
A szüleid kíváncsiak rád, mert még kiskorú vagy. Én teljesen megértem a szüleidet. Viszont jó lenne ha bizonyos keretek között lenne szabadságod. Két dolgot tehetsz.
1. lehetőség: elmondod az igazat
2. lehetőség: azt mondod, hogy a koliban tanultál, magyarán kamuzol
Köszönöm a válaszokat, 10-es, nem, nem engednek el sehova, én nem szoktam járni bulizni meg ilyenek mert utálom a tömeget, az ilyen bulik meg ilyenek nem nekem valóak, nem tudom jól érezni magam ott. És mikor még nem voltam kollégiumban akkor is egész nap itthon voltam mert engedtek sehova, ha csak elmentem volna focizni az osztálytársaimmal azt sem lehetett.
11-es, nem nevelő intézetben voltam hanem befogadó intézetben, onnan kerültem át ide, és persze megértem hogy tudni akarják hogy merre vagyok de most is csak azért mehetek mert kolis vagyok, amúgy ha elmondanám megfigyeltetne ( volt már rá példa)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!