Szerintetek ez jogos?
Figyelt kérdés
Szóval elég fura helyzetben vagyok de annyi a lényeg hogy ott vagyok kollégiumban ahol a családom lakik, vagyis abban a városban, és egyébként nem vagyok bent régóta. De az a lényeg hogy szerintetek az jogos hogy egy nap ugye többször is megyek haza de ha nem haza megyek mikor kimenőm van akkor azt követelik tőlem hogy számoljak be(a családom követeli), hogy hol voltam és mit csináltam. Remélem érthetően leírtam, ja és 16/f, a válaszokat előre is köszönöm2023. máj. 12. 13:04
1/16 anonim válasza:
Szerinted ki felel érted kisfiam?
2/16 A kérdező kommentje:
Ezt értem de, szerinted az úgy jó hogy nem mehetek semerre? Neked milyen volt a gyermekkorod?
2023. máj. 12. 13:47
3/16 A kérdező kommentje:
Ja és az intézetben sem volt ilyen, ott ha kimenőm volt akkor csak azt nézték hogy időre vissza érek-e.
2023. máj. 12. 13:48
4/16 anonim válasza:
"Neked milyen volt a gyermekkorod?"
Átlagos. Nem mintha bármi köze lenne a kérdéshez.
"szerinted az úgy jó hogy nem mehetek semerre?"
Ki mondott ilyet?
5/16 anonim válasza:
Kiskorú vagy. Jogos.
Amúgy jogi kérdést lehetne a JOG kategóriába?
6/16 anonim válasza:
Míg felelősek érted jogos, ha valami történik veled őket veszik elő...
7/16 anonim válasza:
Azert mert ha barmi baj van vagy eltunsz vagy bajvan tudjak merre keressenek ezt idovel megerted majd tolem szuleim 25 evesen is megkerdeztek foleg ha bulizni mentem
8/16 anonim válasza:
Az a normális egy családban, ha tudják, hogy ki hol van, mikor megy haza. Felnőttnél is, pláne gyereknél.
9/16 anonim válasza:
Jogos vagy sem minél jobban ellenkezel annál jobban rád fognak szállni. Ha nem akarod megmondani hova mész, akkor tanulj meg hazudni, ilyen egyszerű.
10/16 anonim válasza:
Jogos, hogy szeretnék tudni, hol van a 16 éves gyerek. Elengednek, nem? Csak érdeklődnek merre töltöd a napjaid.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!