Ma anyáknapja van.Párom anyukája,az én anyukám és a nagymamám is kap tőlünk ajándékokat.A kislányunk 1 éves. A párom nekem még egy boldog anyáknapját sem mondott,nemhogy adott volna bármit is. Ez normális így?
"Hát pedig ez az apuka dolga, hogy megtanítsa a gyereket arra, hogy kicsim, anyák napja van, ilyenkor felköszöntjük az anyukánkat.Te a tiédet,én az enyémet, stbstb'
Jaja, mert egy 1 éves ezt ugye érti....
Mit akarsz egy egy éves gyerektől? Mi óvodában kezdtük el az anyák napi köszöntést.
Mellesleg június 18-án van apák napja. Mit tervezel adni a férjednek a gyerek nevében?
#24, Jaja, mert egy 1 éves ezt ugye érti....
Azt sem érti, hogy a konnektorba miért nem szabad belenyúlni és miért nem eheti ki a kutya tányérjából a kaját. Ezeket is meg kell tanítani neki, szépen apránként, fokozatosan.
Tudom, mi jön ezek után..az anyák napja nem annyira fontos, mint hogy ne csapja meg a kisdedet az áram :)
Pedig de, fontos. Itt kezd el fejlődni az érzelmi intelligenciája.
(Amúgy meg az első születésnapját sem érti, mégis meg szokták ünnepelni)
Kérdező!
Ma anyák napján a gyerekek szokták ajándékozni az anyákat, nagymamákat.
A párod nem a gyereked!
A gyerekedtől meg majd idősebb korodban fogsz ajándékot kapni, ha fogsz.
Szerintem normális.
Egy nő még nincs attól "szarba nézve", hogy ha anyák napján nem kap valamit az apától.
Ha szülinapodra, névnapodra, valentinre, karira, nőnapra nem kapsz, majd akkor lehet panaszkodni!
"De bizony hogy a párja dolga"
Igen. De 1, azaz egy éves a gyerek. Láttatok már 1 éves gyereket?
27!
Erre mondják hogy kevered a szezont a fazonnal. Az anyaknapja -születésnap/karacsony/akármi egy ünnep, amit vagy unnepel az ember, a gyerek nem. A konnektor meg élet halál kerdese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!