Mit érez az a szülő, akivel a felnőtt gyereke nem akar beszélni?
Nagyanyámmal semelyik gyereke nem beszél. Unokái közül sem mind. Aki igen, az is azért, mert sajnálja. Na nem őszintén, hanem szánalomból. Nagyanyám szerint ő nagyon jó, mindenki más sz*r és minden a gyerekei, unokái hibája, ő soha semmi rosszat nem tett.
Ilyenek ezek az anyák.
Nálunk az elmondásuk szerint szar, de mégsem annyira hogy rendbe tegyék a dolgokat. Annál nagyobb a büszkeségük és inkább csinálnak úgy mintha minden rendben lenne így is.
Amúgy szülők itt nem nagyon fognak írni, főleg nem bevallani ha esetleg valamiben hibásak.
Én is a gyerekek társaságába tartozom, innen tudok mondani ezt, azt.
Nagyon, nagyon szomorú vagyok, hogy a szüleim nem keresnek.
Lehet nem feleltem meg nekik, mint gyerek, pedig pontosan az ő másolatuk lettem. Tipikusan amilyen a szülő olyan a gyereke című történet. És én voltam a hibás hát ki más...
Megváltoztam. Már nem vagyok az a tiszteletlen ember, mint aki voltam. Mégsem hívnak. Mintha nem is lennék. Senkinek nem kívánom, a világon senkinek!
34/N
Idős vagyok, szerencsére jó egészségben. Az anyagi biztonságom megvan, ezen a gyerekeim csodálkoztak. Nem is keresnek, ami bosszantja őket, hogy én sem. Eddig még nem szorultam senkire.
Így tökéletes a világ. Senki nem zavar, még a szomszéd kakasa sem. Sőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!