Mi lesz a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
Tételezzük fel,hogy több kiskorú gyerek van,akik védelem alatt állnak. És az anyuka csak 2 gyereket akar magával vinni. Anyuka ágáról a mama lenne a többi gyerekkel. Anyuka megteheti? Intézetbe kerülnek? Vagy anyukától elvehetik a 2 gyereket? Köszi a válaszokat!!

2023. máj. 3. 16:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Számomra még mindig nem világos. Nem fogalmaznál részletesebben?

Amennyire összeáll: volt egy házasság (vagy mondjuk csak párkapcsolat), ott született 3 gyerek, eddig értem. A 3. terhességnél maradt egyedül? És akkor alakított ki kapcsolatot az új párjával, ahol szintén született 2 gyerek? És ezt a kettő kicsit vinné, de az előző hármat nem vinné?

Melyik apa szeretné visszakapni őket? Akinek 3 gyereke van? Vagy akinek kettő?

A nagymama meg a 3 gyerek vérszerinti apja együtt élnek, és az tűnik célszerűnek, hogy az a három oda kerüljön vissza?

2023. máj. 4. 12:13
 12/13 A kérdező kommentje:
Anyának első kapcsolatából született 3 gyerek. Másik kapcsolatból 2. A kettő kicsi apukája szeretné vissza kapni őket. Csak a nagymama lenne a nagyokkal.
2023. máj. 4. 12:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Gondolom itt a két kicsi apukája nem szeretné, hogy menjen a másik három gyermek is... Hát nem tudom milyen anya az ilyen, aki kettőt visz, hármat meg nem mert az "új" apuka nem fogadja el. Vagy kell mindenestől vagy ne kelljen sehogy, nekem ez a véleményem.

Persze láttam már sajnos ettől rosszabb anyákat is, de még így sem tudom ezt megérteni.

Persze ha mindenképp megy az anya, és a nagymamánál biztonságban lesznek akkor az illetékes gyámhivatalnál kell intézni a kiskorúak családba fogadását és a gyámságot.

2023. máj. 5. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!