Hogy közöljem az anyámmal, ezentúl nem akarok feljárni hozzá, mert idegesítenek a féltestvéreim?
Figyelt kérdés
Az anyám 2.házasságából lett két féltestvérem, 3 és 5 évesek. Egyre idegesítőbbek, folyton hangoskodnak, ugrándoznak, nem tudok anyával normálisan beszélni tőlük. Főleg a 3 évessel van gond. Amíg kissebb volt anya férje vigyázott rá és el tudtunk menni anyával sétálni, fagyizni stb, ahol nyugodtan beszélhettünk. De mióta nagyobb lett mindenhova követi anyát, sehová nem mehet nélküle, még a szomszéd szobába sem ülehtünk be mert már rohan is utánunk. Szóval így nincs értelme oda menni mert úgysem tudok semmit megbeszélni anyával, bájcsevegni meg elég ritkábban szerintem.2023. máj. 1. 18:51
21/25 anonim válasza:
A kérdező meg az előző alomba ellett purdé. A te szinteden közölve.
A testvéreiről van szó, tök mindegy, ki az apjuk, az anyukájuk ugyanaz, normáliséknál alap az emberi viselkedés egymással szemben.
Én megértem amúgy és jár neki is a kettesben töltött idő, de ettől még egy galandféreg is értékesebb nálad azok alapján, amit ideokádtál.
22/25 anonim válasza:
Játszótérre kell menni, ott elvan a gyerek, ti meg beszélgettek. Gondolom van délutáni alvásidő, akkor is tudtok beszélni. Meg amúgy a tesóid, az un. Szeparációs szorongáson mennek át, ami elmúlik. Az tuti, hogy ilyennel nem bántanám anyámat, elnézném ezt az időszakot.
24/25 A kérdező kommentje:
Mert már 27 vagyok.
2023. máj. 6. 16:15
25/25 anonim válasza:
Az szép, 27 évesen nem vagy képes megmondani édesanyádnak, akivel alapvetően jó a kapcsolatod, hogy “anya, szeretnék kettesben tölteni veled egy kis időt”.
A kérdésed alapján 17 évesnek hittelek, már bocs. Komolyan nem értem, hogy javában felnőtt emberek miért képtelenek a kommunikációra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!