Valóban molesztálta a nevelő apja a kislányt?
"Nevelő apukával a kislány jól ki jött. Kereste a társaságát,stb.."
Pont ezért nem logikus, hogy kitalálja. Mert más lenne a helyzet, ha utálná a pasast, és így akart volna megszabadulni tőle.
"És nem, olyanra sem lehet alapozni, hogy "nincs látható jele", ez konkrétan aljadékság, az ilyen hitetlenkedéssel tettek már tönkre nagyon sok embert, sokan emiatt sem mernek szólni. Mert valami hamis törvényszerűségre alapozva fogják és elhiteltelenítik."
Konkrétan a magánvéleményem volt a 37. komment. ÉN nem tudom elkepzelni, hogy ne legyen semmi jele. ÉN. Ettől még ha az en gyerekem lenne, ugyanígy feljelentést tennék és vinném a vizsgálatokra
De őszintén, most nem mindegy??
Ha csak egy kicsi esély is van rá hogy igaz akkor nem azt csinálja egy normális anya hogy örökre kizarja azt a férfit az életéből? Elkepeszto hogy anyuka ezen dilemmazik.
Igen, lehet hogy hazudik, lehet hogy nem, de ha van rá esély hogy nem akkor miért nem természetes hogy legalább eltunteted a gyereked életéből ezt az embert?
Egy gyerek, akit valóban molesztálnak, nem viselkedik így.
Viszont ha a gyerekemmel ez történne, minden követ megmozgatnék. De az hogy a gyerek mit állít, sajnos semmit nem jelent. Még ha lenne valami bizonyíték, azt mondom oké, elhiszem, de könnyen lehet, a gyerek csak kitalálta, hogy elválassza az anyját a mostani párjától. Hallottam már ilyenről.
Ilyet kamaszként MÁR kitalál valaki, mert tudja, mi a szex, mit csinál a férfi a nővel (normális esetben beleegyezéssel), de egy 8-9 éves nem.
De azért rögtön jönnek az áldozathibáztató férfiak, akik szerint a kiscsaj hazudik, sőt, lassa majd már ő mászott rá a nevelőapára. Ezeket mondjuk ledobhatnák a Tajgetoszról, ha már anyuka nem nyelte le őket.
Kérdező: a tnaulmányi eredmény semmit sem jelent, a jó kapcsolat, a bizalom eredményezhet molesztálást, hiszen a kislány nem fél, mert "nem bántják", nem fenyegetik, "csak simogatják".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!