Valóban molesztálta a nevelő apja a kislányt?
Egy osztálytársam általánosban, hasonló korban ugyanezt állította. Anyukája elhagyta a pasit, nyomozás indult, a pasit meghurcolták, pedofilnak bélyegezték. A lány végül bevallotta, hogy nem történt semmi, csak kitalálta, mert hallotta, hogy a barátnője anyukája erről beszélt valakivel.
Úgyhogy nem ritka, ha kitalálják a gyerekek. Csak sajnos sokszor akivel tényleg megtörténik a rosszabb is, annak meg nem hiszik el.
41
Én még ezek után is amondó vagyok, hogy igenis megtörtént. Nem ő lenne az első, aki különböző okokból inkább "visszavonja" a dolgot.
Szerintem azért azután mondta el a kislány, mit tett a nevelőapa, mert az anyja esetéből ismerhette fel, hogy vele is ez történt.
Egy fiú barátomat 5 évesen molesztálták, ő játéknak fogta fel, ami történt, évekkel később ismerte fel, hogy az mi volt valójában.
"Mert ha bebizonyosodik ugye,nevelő apuka csücsül,de ha nincs bizonyíték akkor ártatlanul ül? Ilyen létezik?"
Ha a kislányt a Barnahus-modell alapján szakemberek fogják kikérdezni, 100%-os bizonyossággal kiderül az igazság. Szóval nem fog ártatlanul ülni a védenced.
Miért várt eddig? Valaki évtizedekig nem bír róla beszélni. Semmit sem tudsz a témáról, csak eldöntötted, ki hazudik.
Edukálódj a témában kicsit!
Pedig eléggé érződik, ki mellett tetted le a voksod. A kislányt hitelteleníted és a faszi miatt aggódsz, mennyit kaphat, mi történik vele.
Tudod, egy ilyen vádnál bennem fel sem merülne, hogy a fasziért aggódjak. Persze majd akkor lesz bűnös, ha a bíróság kimondja.
41 vagyok.
Az anyuka kérte a pasit,hozzák rendbe, akik pedofiliával vádolták, rá se mertek nézni többé, a csaj meg bocsánatot se kért a hazugságért.
Nem azért vonta vissza, mert lett volna valami. Nőgyógyásznál is volt, és még szűz volt, mikor ez történt, pedig nemi erőszakról is beszélt.
Szóval hiába pontoztatok le, vannak ilyenek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!