Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiatal nők szégyenlik ha az...

Fiatal nők szégyenlik ha az apjuknak nincsen jogosítványa?

Figyelt kérdés
És hogy ilyen alap dolgot nem tud megtenni hogy iskolába, ide-oda elviszi a saját lányát, busszal kell mennie állandóan, meg gyalog.

2023. ápr. 27. 23:31
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Csak apa tudna vezetni? Engem meg a tesómat általánosban anya vitt suliba, de egyedül mentünk haza, középiskolában meg addig vitt, amíg gyalog is együtt mentünk volna, egy metró állomásnál kitett minket.

De nálunk is az volt, mint amit a 12-es írt, mi voltunk a kivétel, akinek van kocsija. Mikor nyári táborba mentünk, mindig anya szedte össze kocsival a barátaimat, és vitt minket az állomásra.

2023. ápr. 28. 09:01
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
47 éves vagyok és nincs se jogsim se autóm. Szerintem nem ciki.
2023. ápr. 28. 09:03
 23/31 anonim ***** válasza:
94%
Hát nem tudom, 30 vagyok, szóval nem olyan borzasztó régen voltam kamasz meg fiatal, és akkor a többség még busszal járt iskolába, nem a szülők vitték, az kb. az elmúlt 10 évben lett szokás :D
2023. ápr. 28. 09:12
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk apámnak, anyámnak, pápának is van jogsija. 2 kocsi. Sose cipeltek suliba pl, van lábam meg busz is.

Nekem is van autóm, lányom mégis busszal megy pl suliba, érte is csak azért megyek mert melóból hazafelé utbaesik.

2023. ápr. 28. 10:35
 25/31 anonim ***** válasza:
88%

engem 14 éves korom óta csak akkor visz autóval szülő, ha nincs oda tömegközlekedés vagy sietni kell XD

te mennyire vagy visszamaradva fejlődésileg, hogy még nem volt "apu és anyu ciki, nem akarom hogy ők vigyenek" korszakod?

mondjuk őszintén nem értem hogy tud valaki élni jogsi nélkül, de ha neki megy, akkor egészségére.

2023. ápr. 28. 10:37
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Apumnak van és mindig is volt jogsija, de iskolába (tiniként, nem fiatal nőként az 20 év fölött kezdődik) sose vitt kocsival. Általános sulihoz csak át kellett mennem a zebrán, tehát 10 éves koromtól egyedül jártam iskolába. Középiskolába meg busszal jártam. Sose éreztem cikinek és sose vártam el hogy bármikor is furikázzon, amikor neki is menni kell dolgozni.
2023. ápr. 28. 10:39
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

25-ös

Mondjuk, lehet nem volt rá igazán szüksége. Azért meg nem akar kiadni egy valag pénzt mert havonta egyszer jól jönne.

Nekem ugyan van jogsim de kocsim sose volt és nem is érzem hiányát a fentebbi okok miatt. Szinte mindenhová kerékpárral járok, élvezem a napi testmozgást. Attól, hogy társadalmi nyomást éreznek a legtöbben, hogy igenis kell a kocsi ettől ég nem így van! Lehet teljes életed vezetés nélkül is! :D

2023. ápr. 28. 10:43
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem létszükség a jogsi.
2023. ápr. 28. 10:57
 29/31 anonim ***** válasza:
73%

jó oké persze biztosan lehet, ez csak az abszolút személyes hozzáadásom volt, hogy én magam biztos nem csinálnám, de ha neki jó, legyen, nem nekem kell akkor folyton segítséget koldulni, ha gyorsan kell eljutni valahova vagy súlyosat kell vinni. ha meg a lányának nem tetszik a helyzet, fiatal felnőttként már megszerelheti a szituációt és szerezhet jogsit.

mondjuk ha az ember városában szr a tömegközlekedés, sok az eső, és saját felszereléssel dolgozik, nettó baromság lenne nem jogsit szerezni... nem tudom miért a társadalom nyomása lenne, hogy nem akarok bunkó buszsofőröktől és hibás menetrendektől függeni, meg csövesekkel osztozni a járművemen, de jó XD

2023. ápr. 28. 11:14
 30/31 anonim ***** válasza:
20%
Nem volt ciki, csak sz.r volt, mikor már 9. osztály második hetén stoppolni kellet, hogy haza tudjak menni s visszaérjek a gólyabálba...
2023. ápr. 28. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!