Fiatal nők szégyenlik ha az apjuknak nincsen jogosítványa?
A fiatal nő már felnőtt, az a gáz, ha az apjával furikáztatja magát.
Amúgy nem értem a kérdést, miért lényeges, hogy milyen neműek a szereplők? Mit számít, hogy apa vagy anya furikázza, vagy hogy a fiát vagy a lányát???
Szomorú, hogy valaki ilyen mocsokmód szexista, hogy egy autóvezetési kérdésben is erre fókuszál.
Amúgy meg nem ciki, ha valakinek nincs jogsija. Az alapján, hogy sokan állatként viselkednek a forgalomban, jó lenne, ha sokan inkább úgy döntenének, sosem vezetnek. Kevesebb lenne a baleset is...
Fiatal nőként azt szégyelltem volna, ha
1. apám furikáz
2. iskolába.
Nemtom, nekem halal termeszetes volt, hogy GYEREKKENT furikaztak a szuleim kocsival, a fiatal nok viszont szerintem mar leszarjak ezt a dolgot, oket nem a szuleik furikazzak.
Nem, a 16 eves gimis lany nem fiatal no.
Nem ciki. Képzeld vannak olyan emberek, akik autó nélkül nőttek fel, mint én is és soha nem éreztem semmilyen hátrányt emiatt. 16 éves voltam, amikor apámnak lett autója, de kb csak akkor ültem benne, amikor együtt mentünk valahova, vagy, ha pont ő is arra ment, amerre én akartam és egyúttal elvitt engem is. De eszembe se volt, hogy hívogassam, hogy apa gyere értem, mert lekéstem a vonatot.
Ez csak a burokban nevelt gyerekeknél alap, hogy még a harmadik utcába is autóval furikázzàk.
Nem ciki. Viszont bizonyos esetekben veszelyes tud lenni.
Napokban volt a hir, hogy a lany ment haza este a kistelepulesen gyalog. 2 fiatal ismerose felvette kocsival. Karamboloztak es a lany kirepult, meghalt. Azt is letagadtak, hogy a kocsiban volt. Lehet molesztaltak is.
Igen, meg kell tanitani, hogy nem ul be senkihez igy, de egyebkent amig velunk lakik addig tuti nem fogom hagyni, hogy egyedul barangoljon vagy buszozzon, hevezzen este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!