Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiatal nők szégyenlik ha az...

Fiatal nők szégyenlik ha az apjuknak nincsen jogosítványa?

Figyelt kérdés
És hogy ilyen alap dolgot nem tud megtenni hogy iskolába, ide-oda elviszi a saját lányát, busszal kell mennie állandóan, meg gyalog.

2023. ápr. 27. 23:31
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
64%
Van az a helyzet, amikor igenis jó, ha el tudja dobni; barátnőm nem budapesti, közeli városból jár fel minden hétvégén, mert addigra meg lemegy a családhoz és az apa is Budapesten dolgozik, szóval a lányának nem kell a tömött vonatra felszállnia, hanem azzal a lendülettel ő is beül és kirakja valahol, ami közel van az egyetemhez. De alaphelyzetben ez nagyon ciki és az, hogy valakinek nincs, annak számos oka lehet, ha mást nem azért, mert utál vezetni. Ha apuci kicsi lánya igényli az autót, akkor hívjon taxit, vagy tegye le a jogsit. Ha meg nem, akkor abba sem belehalni, ha fel kell szállni a tömegközlekedési járművekre
2023. ápr. 28. 06:53
 12/31 anonim ***** válasza:
81%
A az én gyrekkoromban az volt a furcsa ha valakit kocsival vittek suliba. Az egész iskolában volt kb 5 ilyen gyerek. A kicsiket behozták gyalog vagy busszal, a kicsit nagyobbak meg bejöttek maguktol. Gond nélkűl működött így is. Szerintem túl nagy jelentőséget tulajdonítanak annak, hogy valaki kocsival jár vagy a nélkűl.
2023. ápr. 28. 07:08
 13/31 anonim ***** válasza:
95%

1.) 26 éves vagyok, nem tudom, hogy az a te olvasatodban még fiatal nőnek számít-e, vagy már kezdjek el félre tenni a temetésemre, és nézzek sírkövest?! :D

2.) apukámnak a mai napig nincs jogsija, de nem szégyellem, sőt soha nem is jutott eszembe, hogy szégyellni kéne. Suliba úgy sem tudott volna hordani, mivel hamarabb indult dolgozni, mint én suliba, és mikor én az első órámon ültem, ő addigra már nagyjából 1,5-2 órája dolgozott. Ráadásul ellenkező irányba jártunk.

2023. ápr. 28. 07:12
 14/31 anonim ***** válasza:
24%

Mert az jobb, ha a stricije vagy a sugardaddyje fuvarozza az ember lányát?

Miért lenne ciki, ha az apja viszi?

2023. ápr. 28. 07:18
 15/31 anonim ***** válasza:
82%

Én 25 éves vagyok, és apukámnak mai napig nincs jogsija valószínű már nem is lesz. Neki fiatalkorában nem volt lehetősége arra, hogy jogsit szerezzem utána pedig soha nem is érdekelte, mert úgy is mindenfelé anyukámmal mentek és anyukám vezetett. A munkahelye az utcánkban volt, így nem is volt rá szüksége, most pedig az új munkahelyén (10 éve új) szintén nem szükséges, ja és mai napig anyukámmal mennek mindenhová. És nem azért mert anya a "sofőr", hanem mert ők igénylik, hogy együtt menjenek. Ha busszal vagy gyalog mennének akkor is így lenne.

És nem, soha nem szégyelltem, nem ciki. Maximum néha könnyebb lett volna, de megoldottunk így is mindent.

2023. ápr. 28. 07:22
 16/31 anonim ***** válasza:
80%
Én gimisként azt éreztem cikinek ha hozni-vinni akartak. Sokkal jobb volt a barátokkal közlekedni, vagy egyedül, zenét hallgatva.
2023. ápr. 28. 08:16
 17/31 anonim ***** válasza:
38%

Én nem vagyok már fiatal nő, de kicsit furcsának tartom, ha valaki nem igényli a jogosítványt a ma világban, de persze elfogadom (az más kérdés, ha nincs rá pénze).

Azt viszont nem tartom jónak, hogy a gyerekeket még a WC-re is kocsival viszi sok szülő, az meg kifejezetten visszatetsző számomra, ha elvárássá válik egy fiatal nőtől az iskolába hordás a szülő részéről.

2023. ápr. 28. 08:20
 18/31 anonim ***** válasza:
84%
Akit a szülei kísérnek iskolába (akár autóval, akár másképp) az nem fiatal nő, hanem KISLÁNY.
2023. ápr. 28. 08:31
 19/31 anonim válasza:
92%

Ez most olyan hogy

Szégyellnem kéne hogy apának nincs pénze jogsira?

Semmi szégyellni való nincs benne

2023. ápr. 28. 08:47
 20/31 anonim ***** válasza:
88%
A hozzáállásod, az durván ciki, kislány.
2023. ápr. 28. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!