Fiatal nők szégyenlik ha az apjuknak nincsen jogosítványa?
1.) 26 éves vagyok, nem tudom, hogy az a te olvasatodban még fiatal nőnek számít-e, vagy már kezdjek el félre tenni a temetésemre, és nézzek sírkövest?! :D
2.) apukámnak a mai napig nincs jogsija, de nem szégyellem, sőt soha nem is jutott eszembe, hogy szégyellni kéne. Suliba úgy sem tudott volna hordani, mivel hamarabb indult dolgozni, mint én suliba, és mikor én az első órámon ültem, ő addigra már nagyjából 1,5-2 órája dolgozott. Ráadásul ellenkező irányba jártunk.
Mert az jobb, ha a stricije vagy a sugardaddyje fuvarozza az ember lányát?
Miért lenne ciki, ha az apja viszi?
Én 25 éves vagyok, és apukámnak mai napig nincs jogsija valószínű már nem is lesz. Neki fiatalkorában nem volt lehetősége arra, hogy jogsit szerezzem utána pedig soha nem is érdekelte, mert úgy is mindenfelé anyukámmal mentek és anyukám vezetett. A munkahelye az utcánkban volt, így nem is volt rá szüksége, most pedig az új munkahelyén (10 éve új) szintén nem szükséges, ja és mai napig anyukámmal mennek mindenhová. És nem azért mert anya a "sofőr", hanem mert ők igénylik, hogy együtt menjenek. Ha busszal vagy gyalog mennének akkor is így lenne.
És nem, soha nem szégyelltem, nem ciki. Maximum néha könnyebb lett volna, de megoldottunk így is mindent.
Én nem vagyok már fiatal nő, de kicsit furcsának tartom, ha valaki nem igényli a jogosítványt a ma világban, de persze elfogadom (az más kérdés, ha nincs rá pénze).
Azt viszont nem tartom jónak, hogy a gyerekeket még a WC-re is kocsival viszi sok szülő, az meg kifejezetten visszatetsző számomra, ha elvárássá válik egy fiatal nőtől az iskolába hordás a szülő részéről.
Ez most olyan hogy
Szégyellnem kéne hogy apának nincs pénze jogsira?
Semmi szégyellni való nincs benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!