Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen érzés egy szülőnek,...

Milyen érzés egy szülőnek, mikor rájön, hogy a lánya, mondjuk 14-15 évesen egy ribi?

Figyelt kérdés
Hogy drogozik, naponta már fiú "ölében ül" és hasonlók? Ezt hogy éli meg egy szülő?
2023. ápr. 26. 13:11
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
10%
Valoszinuleg konnyu, tekintve h az osszes lany osztalytarsam az
2023. ápr. 26. 13:16
 2/36 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom. Nagyon szégyelleném magam az adott helyzetben az biztos.
2023. ápr. 26. 13:18
 3/36 Shora ***** válasza:
92%
Egy szülő akit ténylegesen érdekli mi van a gyerekével ezt egy kudarcnak éli meg. Ugye feljön a kérdés hogy hol volt a szülő mikor ezek elkezdtek történni a gyerekkel. Én biztos azon gondolkodnék mit ronthattam el a gyerekemnél, hogy ezt az utat válassza és törném a fejem rajta hogy beszéljem rá hogy ezzel így elvágja magától a jobb lehetőségeket az életben.Van olyan érzésem hogy valaki nem direkt akaratosan válik ezzé. Rossztársaság, iskola, családi környezet és sok egyéb más is belejátszhat.
2023. ápr. 26. 13:31
 4/36 anonim ***** válasza:
88%
Azért akivel normálisan foglalkoznak, az nem züllik le ilyen hamar, maradjunk ennyiben... Szóval sajnos nagy eséllyel le se szarja az ilyen szülő. Az a ritkább, ha valaki becsületes, csak a gyerek iszonyatosan befolyásolható, kb. nuku önálló személyiséggel, mert ilyen is van. Az egyik rokonom is ilyen, pedig felnőtt ember. Amilyen pasit összeszed éppen, ahhoz idomul, ha pl. vega a fazon, ő is az lesz, ha egy hímsoviniszta phasz, akkor elfogadja, hogy a konyhában a helye és az ő dolga a szülés, stb.
2023. ápr. 26. 13:44
 5/36 anonim ***** válasza:
89%
Igen, Én is azt tudom mondani amit az előzőek. Akikre oda van figyelve azok nem züllenek így le. Én például 14 évesen nem is engedném bulizni a lányomat. Hát basszus, kb. 7-8.-os... persze azért minden programról nem tiltanám el de, 14 évesen még nem ismeri annyira magát, hogy csak úgy mejen a vakvilágba.
2023. ápr. 26. 14:26
 6/36 anonim ***** válasza:
20%
Nem árulok el nagy titkot a csajok is szeretik élvezni az életet és szeretnek kötetlenül ribizlizni. A gond akkor van ha kezd komolyra fordulni a helyzet. A kérdés csak az hogy megszólal e a fejében a vészharang.
2023. ápr. 26. 15:06
 7/36 anonim ***** válasza:
7%
Nyilván örül neki
2023. ápr. 26. 15:42
 8/36 anonim ***** válasza:
85%
Elárulom, h egy tini, ha akarja, úgy vágja át a fejed, hogy csak kamillázol, mikor kiderül egy-két stikli. El se hiszed, hogy ezt meg tudta veled csinálni. És leginkább pont azok, akik szigorúan vannak fogva.
2023. ápr. 26. 15:46
 9/36 NTBS ***** válasza:
83%
Csalódás.
2023. ápr. 26. 16:12
 10/36 anonim ***** válasza:
89%
Az ölében ül szexet jelent, vagy mi?
2023. ápr. 26. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!