Milyen érzés a szülőnek amikor elkezd kirepülni a fészekből a gyerek? Apu miért bírja jobban, mint anyu?
Nőként jobban átlátja, mi minden rossz történhet veled.
Csalódás, erőszak, terhesség. 15 évesen az ember még olyan bizakodó, optimista, ami persze nem baj.
Csak érettebb fejjel már látjuk a negatívumokat is, és sajnos néha szülőként átesünk a ló másik oldalára, vagyis csak a rosszat látjuk ott is, ahol nincs.
Rossz
Én 14 voltam, amikor koleszos lettem.
Anyukám 1,5 honapig minden héten naphosszat vokt képes nezni a telefont, amikor nem dolgozott, hogy hívják, hogy valami törtent, pedig tudta, hogy csak szerdan este beszélünk a telefonfülkéből, ami a koliban volt(2001-ben még nem volt csak nagyon kevés embernek mobilja)
Egyébként apunak sem volt egyszerű, csak a ferfiak nem mutatják annyira ki.../ ez abból latszik, hogy amikor kaptam rA egy évre én is a mobilboommal egy készüleket minden este felhívott, míg anyu nem.
Szerintem anyukád csak aggódik, a hiretelen jött nyitásodra masok felé..valahol teljesen érthetően...
Mára már elfogadták, és nagyon megszerették a srácokat. És szoktak ők is jönni, és majd ha melegebb lesz az idő, akkor én is fogok, és a fiúk felajánlották, hogy majd kijönnek elém motorral. Anyu is és apu is elfogadta, a fiúk nagyon aranyosak. :-)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!