Miért Én vagyok mindíg a rossz?
Én nem értem, van most pár családi probléma, sok a feladat, de anyám állandóan azzal jön, hogy frocrizom, cseszegetem meg veszekszem vele, miközben mindíg Ő kezdi, kérdezek vmit beleköt, veszekszik miatta, dühösen válaszol, azt mondja cseszegetem.
Ennyire ki van akadva vagy csak szivat? Mi ennek az oka?
Ez pont átlagos tulterheltség miatti, de hogy: van-e tej, mert volt a hűtőben, ami eltünt, dehogy ő egy másikat ivott és veszekedett, hogy miért kérem rajta számon, persze nem találtam meg, lehet Én ittam meg, de hát csak megkérdeztem hol van, erre ordibál velem egy percen át hogy miért kérem rajta számon, közbe csak kérdeztem.
Vagy: mwgkérdezem mit kajál, elkezd balhézni, hogy miért kérdezem...
Veszekszik, mert hogy én mindíg telefonálok apámmal, ez napi egy-két óra max és h miért nem vele heszélgetek xd mikor beszélgetést kezdeményezek: persze téged semmi nem érdekel, meg hagyjál már, meg most ezért vagyok itt hogy cseszegess? :D
Vagy vmiről mondok egy véleményt és azt bántásnak éli meg, igaz lehet h tul kritikus vagyok, de nem őt támadom, mégis így éli meg... Ha mondok vmitaz már kötekedés, még ha azt is jegyzem meg, hogy elégge morcos vagy azt mondom, kicsit válaszolhatna ha kérdezek vmit, nem faképnél hagyni és a problémákat egyedül emészteni.. Nem tudok mindíg érzelmes lenni... Persze ha próbálok és tényleg szeretnék segíteni, megsértődik és betart..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!