Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kezelnétek a párotok...

Hogyan kezelnétek a párotok gyerekének hisztérikus anyját?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, a páromnak van egy 18 éves fia, együtt élünk mindannyian, a gyerekkel is nagyon jó a kapcsolatom. Viszont, van neki egy súlyos pszichés beteg anyja (borderes sajnos, öngyilkossági kísérletekkel) akivel a párom is csak akkor kommunikál, ha muszáj, akkor is csak e-mailben vagy telefonon. Én még sosem találkoztam vele. Ahogy beszélnek róla, nem is szeretnék. A lényeg, hogy hamarosan ballagás, és már most próbálnak felkesziteni arra, hogy ő is ott lesz, és 100% hogy jelenetet rendez majd. Nagy eséllyel kígyót békát fog kiabálni rám is. Na, nekem már most gyomoridegem van ettől, ti hogyan készülnétek egy ilyenre?
2023. ápr. 25. 10:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem a kérdezö nem konkrétan az anyától fél, hanem a cirkusztól, amit okoz. Ez ellen meg nem igazán lehet semmit tenni, az meg egyáltalán nem megoldás, ha ök nincsenek ott, ezzel csak a gyereknek okoznak fájdalmat.

Kérdezö: esetleg szólhattok a rendezöknek, hogy figyeljenek erre a nöre, ha elkezdi a balhét, vezessék el.

2023. ápr. 25. 13:12
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a gyerek szeretné, hogy az anyuka ott legyen?
2023. ápr. 25. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!