Támogatnád a gyerekeidet vagy lebeszélnéd ezekről a szakmáról?
Figyelt kérdés
A lányom óvónő, a fiam buszsofőr szeretne lenni.2023. ápr. 24. 13:48
31/39 anonim válasza:
Ha nekik ez tetszik akkor támogatnám őket ebben.
32/39 anonim válasza:
Támogatnám. Mondjuk az óvónők nem keresnek olyan jól, de ahogy írták lehet benne fejlődni.
A buszt is támogatnám. Én is buszoztam 5 évet, ebből 2 Ausztriába és nő vagyok.
33/39 anonim válasza:
Mindenben támogatnám, amit ő választ magának, és szívesen csinálná. Amúgy ha mégsem a végzettségében szeretne dolgozni, akkor sincs semmi. Utána még bármit csinálhat.
34/39 anonim válasza:
Támogatnám, aztán majd úgyis kiderül, hogy mennyi idő után vált pl a lányom, mert lószrt... nem keres :D
35/39 anonim válasza:
A buszsofőrök azért egész jól keresnek. :D Az óvónő anyagi szempontból legalábbis Mo-n problémás. De ha tanul nyelvet és külföldre megy vele, akkor azzal se lesz gond. Nagynéném óvónő Londonban. Persze előtte itthon is csinálta. Mondjuk neki tanári diplomája van (legalábbis az egyik az).
36/39 anonim válasza:
Amúgy ha nem óvónő hanem kisgyermekgondozó lenne (bölcsis néni) akkor többet keresne (bértábla alapján).
37/39 anonim válasza:
30-as voltam: Budapest Arriva cég buszsofor reklam: 334000 netto kezdo fizetes.
Rokon itt dolhozott: hetvege es unnepnap sokszoros, csaladtagok ingyen bkk-zas. Nyugdijbol probaljak visszacsalni őket, annyira nincs ember.
38/39 anonim válasza:
37 vagyok elirtam 434.000 bocs
39/39 Jazmin_12 válasza:
Támogatnám, mert az a lényeg, hogy azt csináljanak amit szeretnének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!