Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Támogatnád a gyerekeidet vagy...

Támogatnád a gyerekeidet vagy lebeszélnéd ezekről a szakmáról?

Figyelt kérdés
A lányom óvónő, a fiam buszsofőr szeretne lenni.
2023. ápr. 24. 13:48
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
90%
Megkérdezném tőlük, hogy melyik területben mi a vonzó számukra, és írnánk egy listát arról, hogy azt ezek mellett még milyen szakmákban lehet megtalálni, ahol ugyanezt csinálhatják, csak lehet, hogy kicsit másképp, vagy milyen egyéb lehetőségek vannak, amikből pénzt is tudnak jobban teremteni pl. családi napközi nyitása, magánutak szervezése.
2023. ápr. 24. 15:31
 22/39 anonim ***** válasza:
26%
Lebeszélném őket.
2023. ápr. 24. 16:00
 23/39 qborka ***** válasza:
81%
Támogatnám őket. Mindkettő hiányszakma, biztos lesz a megélhetésük.
2023. ápr. 24. 16:25
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Támogatnám őket. Engem a szüleim lebeszéltek arról amit szerettem volna, teljesen tönkrementem, azóta se találom a helyem. Ezekkel a szakmákkal munkahelyük is lesz.
2023. ápr. 24. 16:39
 25/39 anonim ***** válasza:
77%
Én támogatnám őket, ezekből szerintem meg fognak tudni élni, ugyanis hiányszakmák
2023. ápr. 24. 16:41
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha szívesen csinálnák támogatni kell őket.
2023. ápr. 24. 17:07
 27/39 anonim ***** válasza:
93%
Azt mondanám, hogy legyen az óvónőnek b terve is, mert anyagilag tuti nem fogom támogatni. Megélni pedig biztos nem fog tudni a karcsú fizujából.
2023. ápr. 24. 17:17
 28/39 anonim ***** válasza:
82%
Az óvónő tanuljon nyelvet is mellé...
2023. ápr. 24. 17:21
 29/39 anonim ***** válasza:
30%
Buszsofőrt nem tudom, miért szeretné, azt ő tudja, de az óvónőt meg teljesen megértem. Kárpótol a sok gyerek őszinte szeretete :) Nem minden a pénz. Támogatnám.
2023. ápr. 24. 18:31
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

biztos nem beszelnem le.

Ovonore mindig szukseg van es hianyszakma...utana lehet menni meg akarminek de pl ezzel kulfoldre is ahol halalra kereshezi magat. Buszsoforsegrol se beszelnem.le. Azzal is lehet jol keresni es meg pesten a bkkhoz se rossz elmenni. szep mahas nyugdijat lehet kapni. ez nem vicc!

Amit viszont meg kell tanitani nekik az a takarekoskodas, ongondoskodas elore, es a rugalmassag hogy merjwnek idoben valtani es mindketten az egeszsegukre is vigyazzanam. Elobhinel a psziches egeszsegrw utobbinal a testire elsosorban...

A buszsoforjelolt3dnek azert kicsit mondanam hogy csinaljon meg valami kamu diplomat azert ugy magasabb lesz a fizetese is..blablabla

2023. ápr. 24. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!