Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szigorú szülőknek mit lehet...

Szigorú szülőknek mit lehet mondani ,hogy ,,hol vagyok" mikor randin vagyok?

Figyelt kérdés

Mit kamuzzak? SOS! Mamáméknál vagyok az nem jó kifogás mert felhívnák őket hogy tényleg ott vagyok e? Barátnőmnél vagyok az se jó mert őt is felhívnák. Valaki valami ötlet hogy hol vagyok 2 órán keresztül? Előre is köszi a válaszokat! Az első randira anyám elkísért gáz volt nagyon, ezt nem akarom megint, mert amugy külsőleg se meg belsőleg se vagyok a nyomik közé tartozó csaj. Normális, aranyos, helyes palim is van.

18 éves vagyok és nem engedik, hogy önálló legyek ,de nekem meg mindig azt mondják legyek önálló furák nagyon a szüleim...

2023. ápr. 14. 16:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

Az igazságot, aztán hallgasd végig, milyen felelőtlen kis hülye vagy, a pasid meg csak meg akar fektetni, és ha terhes leszel, oldd meg - nagyjából úgy erre számíthatsz majd.

Én sem jó dolgomban hazudoztam, míg otthon éltem, hanem mert rögtön jött a kioktatás vagy épp érzelmi zsarolás, mekkora szmét vagyok, amiért merészelek szórakozni a barátaimmal vagy merészelek elmenni egy randevúra 20 évesen.

2023. ápr. 14. 18:00
 12/14 anonim ***** válasza:
48%

Felmentunk dugni a szexhaverommal majd kezd el elmeselni milyem volt hogyan volt 🤣

Szerintem tobbet nem kerdezik

2023. ápr. 14. 18:15
 13/14 anonim ***** válasza:
79%
Randizol és pont, 18 évesen nem tilthatják már emg.
2023. ápr. 14. 21:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig mondtam egy barátot, hogy vele talizok. Szerintem sem jó ötlet elmondani, amíg nem fordul komolyabbra. Amikor anyám tudta régen, hogy épp randin vagyok, nem szállt le a témáról, már rég offoltam a srácot amikor megkérdezte, hogy mi van vele. Vagy pl ilyet szólt hogy ne dugjatok😅 valószínű első randin... Na mindegy a lényeg hogy xy barátot mondtam mindig.
2023. ápr. 19. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!