Szigorú szülőknek mit lehet mondani ,hogy ,,hol vagyok" mikor randin vagyok?
Figyelt kérdés
Mit kamuzzak? SOS! Mamáméknál vagyok az nem jó kifogás mert felhívnák őket hogy tényleg ott vagyok e? Barátnőmnél vagyok az se jó mert őt is felhívnák. Valaki valami ötlet hogy hol vagyok 2 órán keresztül? Előre is köszi a válaszokat! Az első randira anyám elkísért gáz volt nagyon, ezt nem akarom megint, mert amugy külsőleg se meg belsőleg se vagyok a nyomik közé tartozó csaj. Normális, aranyos, helyes palim is van.
18 éves vagyok és nem engedik, hogy önálló legyek ,de nekem meg mindig azt mondják legyek önálló furák nagyon a szüleim...
2023. ápr. 14. 16:44
1/14 Kólauborkával válasza:
Mond, hogy moziba mész a barátnőiddel?!
Ennyire életképtelen nem lehetsz 18 évesen.
3/14 anonim válasza:
"Mivel már felnőtt vagyok, és mindig azt mondjátok, hogy legyek önálló, ezért most elmegyek randizni."
4/14 anonim válasza:
Én is a mozit adtam be Apukámnak de én le is buktam,mert várt a mozi előtt :-) Szerintem 18 évesen már csak randizhatsz egyedül...
5/14 anonim válasza:
Mondj nekik annyi, hogy randevúra mész, ha baj van kb itt /ott/akárhol tudnak keresni. Több nem is kell. És akkor nem is hazudsz, nem mondod meg a konkrét helyet, de segíted őket azzal, hogy tényleg ha baj van eltudjanak indulni.
6/14 anonim válasza:
5+ A gyerekeimnél is mindig úgy van, hogy bárhová, bármeddig mehetnek-csak tudjuk, hogy cca, ha bajba kerülnének hol tudjuk őket keresni. Illetve bizonyos helyzetekre meg fel vannak készítve vannak nevelve és nem fognak pánikolni..évek óta erre neveltük őket.
7/14 anonim válasza:
Szerintem pont azt bizonyítod a hazudozással, hogy joggal nem bíznak benned.
8/14 anonim válasza:
Én mindig olyan barátnőt mondtam akit nem ismertek
9/14 NTBS válasza:
Az igazságot. Illetve, ha teljes szabadságot akarsz állj a saját lábadra.
10/14 anonim válasza:
Szia! Ha azt szeretnéd hogy komolyan vegyenek, akkor mondd meg hogy egy fiúval találkozol, de egyedül. Ha pedig erősködnek hogy jönnek, akkor megmondod hogy nem. Ennyi. 18 vagy, úgy is kell viselkedni, és akkor hidd el nem lesz egy szavuk sem. Légy egyenes a szüleiddel, és akkor ők is megbíznak majd benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!