Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szabaduló Apa, első találkozás...

Bucibaba100 kérdése:

Szabaduló Apa, első találkozás. Tippek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves fiú vagyok, és apám 8 nap múlva szabadul a börtönből.

Most fogok először találkozni vele.

Fogalmam sincs ilyenkor mit kéne mondani, kérdezni.

Örökbe voltam adva, anyám adott örökbe, apám akkoriban börtönben volt, és csak később szerzett róla tudomást. 2 évig szabadlábon volt, akkor próbált meg keresni.

Öcsémet már megismertem, nagyon szeretem és általában jó a kapcsolatunk.

Apám nő futtatásért ül, elítélem de nem gondolom, hogy ez erre hatást gyakorolna.

Bármi tipp? Jogos javaslatnak tartom azt, hogy inkább ne találkozzak vele, de fogok, lelkileg szakember javaslatára erre van szükségem.

2023. ápr. 14. 00:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%

Akik azt írják, ne vegye fel a kapcsolatot az apjával, felejtse el, azok elolvasták a kerdest? Mert ez itt az utolsó mondat belőle: "Jogos javaslatnak tartom azt, hogy inkább ne találkozzak vele, de fogok, lelkileg szakember javaslatára erre van szükségem."

Rengeteg örökbefogadott gyereknek van szüksége rá, hogy lássa, magismerje a verszerinti szüleit, akár valamiféle kapcsolatot is kialakitson velük. A kerdezonek nincs veszíteni valoja azzal, ha találkozik az apjával. Onnantól nagyobb eséllyel lesz képes feldolgozni azt, amit kell.

2023. ápr. 14. 06:46
 12/31 anonim ***** válasza:
88%
Jól értem, hogy apád ugyan "csak" futtatásért, de többször újra elítélték?
2023. ápr. 14. 07:02
 13/31 anonim ***** válasza:
73%

"Örökbe voltam adva, anyám adott örökbe, apám akkoriban börtönben volt, és csak később szerzett róla tudomást."

Mondjuk örökbe adni gyereket csak akkor lehet, ha mindkét szülő lemond róla....

2023. ápr. 14. 07:06
 14/31 anonim ***** válasza:
83%
Kizárt, hogy apád később szerzett tudomást, ugyanis csak anyád nem elég az örökbeadáshoz.
2023. ápr. 14. 07:11
 15/31 anonim ***** válasza:
77%
Na, megelőztél, 13...
2023. ápr. 14. 07:12
 16/31 anonim ***** válasza:
89%
Nők futtatásáért 20 év???
2023. ápr. 14. 07:14
 17/31 anonim ***** válasza:
45%
Egy pillanatig nem érdekelne egy bűnöző, ha apám, ha nem.
2023. ápr. 14. 07:16
 18/31 anonim ***** válasza:
35%

De jelentve, mert kamu.

Örökbeadáshoz két szülő kell, és nők futtatásáért az életben nem kapsz 20 évet - gyilkosságért sem.

2023. ápr. 14. 07:17
 19/31 anonim ***** válasza:
81%
Ha a szülőanya nem házas, az örökbeadásnál nyilatkozhat úgy, hogy nem kívánja megnevezni az apát. Ekkor az apát nem keresi a gyámhivatal, és a gyerek örökbe adható. Szóval ez a része akár hihető is.
2023. ápr. 14. 07:42
 20/31 anonim ***** válasza:
4%

19!

Valóban. Tehát ezt úgy kell elkepzelni, hogy 4 évig a kerdezot nevelte az anyja, meg az apja, de nem volt apasagi nyilatkozat. Hihető.

2023. ápr. 14. 07:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!