Szabaduló Apa, első találkozás. Tippek?
Sziasztok!
20 éves fiú vagyok, és apám 8 nap múlva szabadul a börtönből.
Most fogok először találkozni vele.
Fogalmam sincs ilyenkor mit kéne mondani, kérdezni.
Örökbe voltam adva, anyám adott örökbe, apám akkoriban börtönben volt, és csak később szerzett róla tudomást. 2 évig szabadlábon volt, akkor próbált meg keresni.
Öcsémet már megismertem, nagyon szeretem és általában jó a kapcsolatunk.
Apám nő futtatásért ül, elítélem de nem gondolom, hogy ez erre hatást gyakorolna.
Bármi tipp? Jogos javaslatnak tartom azt, hogy inkább ne találkozzak vele, de fogok, lelkileg szakember javaslatára erre van szükségem.
1es: jogos, de akkor még csak 4 éves voltam
2es: nem anyám nem, vele kapcsolatba voltak, de szakítottak.. ez után 2 héttel került börtönbe
De amúgy anyám full átlagos. Dolgozik gyárban, a férje sofőr, van rajtam kívűl 5 gyereke, akik mind 3-4 tanulók, sokszor megyünk el moziba étterembe vidám parkba szóval amúgy tényleg teljesen “átlagos”. Elvileg apám sem az a filmes fajta strici hanem a lightos, amilyenek magyarorszagon vannak
Magyarul van pár nője akinek védelmet nyújt és kuncsaftokat szerez valamennyi %ért
Személyesen ismerek volt stricit. (Nem nem voltam futtatva és nem feküdtem le pénzért soha senkivel)
Exem mostoha apja. Amint megismerte exem anyját, felhagyott az egésszel és azóta normális életet él. Autószerelő lett. Szerel, vagy max autót ad el, hazamegy és ezen kívül sehova nem megy a nő, vagy a mostohafia nélkül. Felnevelte exem 2 éves kora óta. 30 éve él normális életet.
Tehát ne írjuk le a posztoló apját egyből.
Én azt mondom, találkozz vele, beszélgessetek, de nagyon figyelj oda rá, h mit mond vagy mit tesz. Ne engedd magad semmibe belekeverni, vagy nagyon lehúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!