Mit szólnál szülőként, ha a diplomás, tanár végzettségű lányod otthagyná a munkáját és egy gyárban kezdene dolgozni?
Figyelt kérdés
Az enyém ezt tette és azt mondja nem is hajlandó visszamenni többet a státusztörvény miatt. El tudnád ezt fogadni, úgy hogy a családban mindenki diplomás?2023. ápr. 12. 14:08
41/45 anonim válasza:
Semmit. Anyagilag jobban is jár.
42/45 anonim válasza:
33/41 anonim
Lehet hogy ez konkrétan kamu,ezt sohasem tudjuk meg, de több extanárt ismerek,aki eladóként dolgozik üzletben. A fiam osztályfőnöke a legutóbbi szülöin már pedzegette, hogy lehet hogy ő is befejezi a tanári pályafutását,mert egy gyárban a dupláját keresné,mint tanárként. Sajnos ez már nem néphergelés, nagyon komoly bajok vannak a pénzek elosztásában. Amit az orvosok kaptak nemrég,az is már lassan elinflálódott. Ha nem lesz jelentős béremelés a közférában, nagyon nagy problémák lesznek.
43/45 anonim válasza:
Persze. nem mintha egy felnőtt embernek mások jóváhagyása kéne a döntéseihez.
44/45 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy neked mi a véleményed, már bocs. Én pl 2 év után otthagytam a tanárszakot 20 éve, már akkor is láttam, hogy semmi jövője nincs, diplomám se lett, elmentem autószerelő, plusz villanyszerelő szakmát tanulni. Azóta se bánom, hogy így döntöttem. Ha fontos a gyereked, akkor támogatod abban, hogy boldoguljon, boldog legyen a mindennapokban. A tanári pálya meg pont az a pálya, amit szívből érdemes csinálni, ha felismerte, hogy ez nem az ő világa, az csak dicséretes, nem tesz tönkre egy csomó gyereket. Ezek kicsit fontosabb dolgok, mint az, hogy te neked mi a véleményed, függetlenül attól, hogy diplomás vagy, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!