Miért kellene "tisztelnem" valakit, aki nem törődött velem igazán - amikor kellett volna?!
"Apám"-ról lenne szó. A húszas éveimben lezárult volna teljesen a kapcsolat. De a lelkisegély szolgálat 1999.-ben addig beszélt a lelkemre, amíg felkerestették velem...
2000. decemberében elég volt egy telefonhívás. A vonalas készüléken akkoriban. Az öccse segített.
Nem, nem kellett volna! A mai nappal ismételten kiderült, hogy a maradék rokoni kapcsolataimat is tönkre fogja tenni!
Nem szeretem, ha "üzenget" - kitalált hipochondria az egész, amit csinál. Talán valaki más is van hasonló cipőben.
Igen, ez igaz. Nagyon köszönöm az 1-es választ.
Most az unokabátyámmal vettem fel a kapcsolatot. (Nem túl sok közük van egymáshoz szerencsére.)
Facebook-on is kereste velem a kapcsolatot, de nem voltam hajlandó sosem elfogadni a felkérését. A második felesége miatt is szeretném félig-meddig távol tartani magam tőle...
Ha nem szeretnéd vele tartani a kapcsolatot, ne tedd.
Tiltsd le az összes felületen: ne tudjon elérni.
Ha más kérdezi, vagy apád üzenget vele, akkor az illetőnek mondd el, hogy figyi Gizuka, nem haragszom az apámra meg semmi, de ez meg ez meg ez miatt nem akarom vele tartani a kapcsolatot. Kérlek tartsd ezt tiszteletben, és többet ne adj át üzeneteket.
Csak annak az életét lehet megkeseríteni, aki hagyja. Te ne hagyd!
Na, igen. Ma már jóval több a jogvédelmi lehetőség, mint régen a XX. század végén pl. Hol volt még akkor az internet?!
Még a XXI. század elején sem találtam meg teljesen a módját annak, hogy egyáltalán egy kicsit is a magam ura lehessek.
Valamennyire a 2010-es években sikerült egy kicsit nagyobb áttörést elérnem. 2016. és 2019. között is volt egy változtatási lehetőségem.
Felnőtt vagy így azzal tarzod a kapcsolatot akivel akarod. A rokonság nem azt jelenti hogy mindenkivel tartanod kell a kapcsolatot.
Az itteni picsogás helyett éld az életedet és ne foglalkozz azzal aki korábban bántott.
Nem bírod elengedni apádat és itt a gyakorin keresel önigazolást.
Én egy általánosságot fogalmaztam meg az 5-ös számú kommentemben. Semmi konkrétumot.
Java részét nem írtam le a korábbi megpróbáltatásaim zömének. Nem is fogom! Ezen az oldalon mindenféle megtévesztések tömege zajlik le.
Mit kell ezen ennyit rugózni? Nem veszed fel a telefont, nem válaszolsz a megkereséseire, pont.
Ennyi, nem kell az értelmetlen kisregény mellé.
Te egy darab onallo dontest nem tudsz meghozni vagy mi van?
Mi az, hogy rabeszeltek anno? Meg most ki kenyszerit?
Ideje lenne felnoni kerdezo, igy lassan kozepkorukent 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!